Anyával beszélgettünk arról hogy vigyen nőgyógyászho! Kifog derülni hogy már nem vagyok szűz?
Köti az orvosi titoktartás!Ha megkéred akkor nem mondja el!
Sok szerencsét!
Szerintem ha olyan jó a kapcsolatod az anyukáddal, hogy együtt mentek nődokihoz, akkor simán elmondhatod neki, pláne, ha gyógyszert szeretnél felíratni! Tudja ő is, hogy nem a bőrödre kell a fogamzásgátló! :)
Viszont 18 éves kor alatt az orvos köteles felvilágosítást adni az állapotodról, tehát ha anyukád esetleg megkérdezi a dokit, hogy szűz vagy-e még, akkor (elvileg!) el kell mondania! De jegyzem meg, csak elvileg!
Én 15 évesen voltam nőgyógyásznál anyukámmal mert szabályozni kellett a ciklusomat.(szűz voltam).
A doki kiküldte anyukámat,hogy ne hallja a választ amikor megkérdezi hogy szűz vagyok-e.Illetve a vizsgálaton sem lehetett bennt,mert abból is kiderült volna a válasz. Mert hogyha szűz vagy akkor végbélen keresztűl vizsgálnak meg.
Annak ellenére is kint kellett várakoznia,hogy én mondtam hogy hallhatja a választ és engem nem zavar hogyha bennt van .
Nem fogja elmondani anyukádnak ne igulj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!