Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Nekemsokára megyünk az aszthmá...

Nekemsokára megyünk az aszthmámmat kivizsgáltatni. Ott ki fog derülni hogy napi 1-2 szál cigit elszívok?

Figyelt kérdés
Szóval hogy az orvos el fogja mondani a szüleimnek? Vagy ha majd megkapunk valami eredményt a vizsgálatról akkor annak nyoma lesz a lapon, hogy én már dohányoztam?
2009. szept. 18. 07:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem derül ki, de ha évekig szívod, akkor igen, rájöhet az orvos, mert gyorsabban fog romlani az állapotodod.

Nem kezdek el papolni, hogy minek cigizel asztmásan, én is ezt tettem. Mostanra napi 5 féle gyógyszert kell szednem, és a cigifüstnek a közelétől is fulladok. Teljesen szétmentek a hörgőim. Szeretnél csatlakozni hozzám?

2009. szept. 18. 07:55
 2/5 A kérdező kommentje:
nem vagyon aktív dohányos, nem napi 1 dobozról beszélek csak napi 2 szál cigiről
2009. szept. 18. 12:32
 3/5 anonim ***** válasza:

ha asztmás vagy még annyit sem szabadna.

Amúgy ha valóban egy-két szál akkor azt valóban nem fogja megtudni. De szerintem az több, itt mindenki csak egy-két szálazik, legalábbis ezt a dumát nyomja.

2009. szept. 18. 16:20
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

A napi 1 -2 szálból lesz a napi egy doboz, nekem elhiheted, így jártam, először csak vékony gyenge, aztán már erősebb, és végül azt vettem észre, hogy egy doboz/nap. Szerencsére túlvagyok rajta, remélem nem lesz többé ilyen. Asztmássan meg 1 szálat sem kellene, gondolkozz, most még lehet, hogy nem törődsz az egészségeddel, mert fiatal vagy, de később megbánod!

A mostani vizsgálat pedig biztos nem mutatja ki, de el kell keserítselek csak magadat csapod be, nem a dokit, nem anyut!

2009. szept. 20. 15:05
 5/5 anonim ***** válasza:
nemenm.dxdddd
2011. ápr. 10. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!