18+! Orál közben, megízleltem saját nedvem és nem tetszett! Túl sósnak érzem nemi szervem váladékát. Mivel tudnék ezen változtatni? Nem kávézom, nem cigizem, átlagosan táplálkozom. Okos válaszokat/ötleteket szeretnék.
Nem hiszem,hogy ezzel dokihoz kellene fordulnom mert a fent említett dolgon kívül semmi gond-de ez engem frusztrál.
A szitut remélem nem kell vázolni.Ha mégis inkább leírom,mint butaságokat olvassak vissza :-)
24 éves nő vagyok
Szerintem a seggből szájba után inkább ne beszéljünk kinek mennyi is az IQ-ja! Normális kérdésem volt, kifejezetten normális válaszokat vártam,ezt a gyengébbek kedvéért még oda is írtam.... de te...korlátozott fantáziájú,csak sajnálni tudlak.
Ha pedig leszarod a kérdésem utolsó,akkor meg minek kattintottál kommentelni rá??
figyelj, ezen nem hiszem hogy tudsz segiteni, nem ihatsz ananászlevet éjjel-nappal. Fogadd el, hogy ez van és kész, és nem lehet megváltoztatni, ahogyan a széklet szagát sem, vagy a könnyeid sós izét, sem az izzadság szagát. Ami a testünkből kijön annak ize-szaga van, ami van és kész. :)
Tipp: én azt szoktam ilyenkor, hogy kicsivel több nyálat tartok a számban, és mikor megint a számba veszem a péniszt, nem annyira érződik a saját "izem" mert elkeveredik a nyállal. nekem ez beválik ilyen esetekben és sperma-nyelés esetében is, és nem annyira keserű-sós-stb az iz :)
21-L
Akkor lám,ni nem én vagyok az egyetlen,aki próbálkozik ilyennel,köszi. :-)
Viszont az emberi testnedvek,mint az izzadtság és a váladékok íze is,(még a pisi is) minden változik a táplálkozással együtt.
Köszi a válaszod!
Változtass a étrenden, több zöldség, gyümölcs nem kell alkohol, kave, cigi.
Ha csak nincs valami betegség, fertőzés vagy hasonló, akkor menj szexológushoz, nemi gondozóba, ne háziorvoshoz.
Hát csak megkóstolás után mernék tanácsot adni! :-)
Én a párommal az aktus alatt többször megfordulok a fürdőszobában, olykor mosás, pisi-mosás, és nem nagyon kerül a saját nedve a cerkáról a szájába, de sajnos nemhiszem, hogy amikor ízelítőt kap az enyémből, akkor annak jobb íze lenne. Ennyit el kell fogadni a másikból! És akkor talán magunkból is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!