Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 18+! Orál közben, megízleltem...

18+! Orál közben, megízleltem saját nedvem és nem tetszett! Túl sósnak érzem nemi szervem váladékát. Mivel tudnék ezen változtatni? Nem kávézom, nem cigizem, átlagosan táplálkozom. Okos válaszokat/ötleteket szeretnék.

Figyelt kérdés

Nem hiszem,hogy ezzel dokihoz kellene fordulnom mert a fent említett dolgon kívül semmi gond-de ez engem frusztrál.

A szitut remélem nem kell vázolni.Ha mégis inkább leírom,mint butaságokat olvassak vissza :-)

24 éves nő vagyok

2012. szept. 25. 21:33
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Szerintem a seggből szájba után inkább ne beszéljünk kinek mennyi is az IQ-ja! Normális kérdésem volt, kifejezetten normális válaszokat vártam,ezt a gyengébbek kedvéért még oda is írtam.... de te...korlátozott fantáziájú,csak sajnálni tudlak.

Ha pedig leszarod a kérdésem utolsó,akkor meg minek kattintottál kommentelni rá??

2012. szept. 26. 17:21
 12/17 anonim ***** válasza:
61%

figyelj, ezen nem hiszem hogy tudsz segiteni, nem ihatsz ananászlevet éjjel-nappal. Fogadd el, hogy ez van és kész, és nem lehet megváltoztatni, ahogyan a széklet szagát sem, vagy a könnyeid sós izét, sem az izzadság szagát. Ami a testünkből kijön annak ize-szaga van, ami van és kész. :)

Tipp: én azt szoktam ilyenkor, hogy kicsivel több nyálat tartok a számban, és mikor megint a számba veszem a péniszt, nem annyira érződik a saját "izem" mert elkeveredik a nyállal. nekem ez beválik ilyen esetekben és sperma-nyelés esetében is, és nem annyira keserű-sós-stb az iz :)

21-L

2012. szept. 26. 17:24
 13/17 A kérdező kommentje:

Akkor lám,ni nem én vagyok az egyetlen,aki próbálkozik ilyennel,köszi. :-)

Viszont az emberi testnedvek,mint az izzadtság és a váladékok íze is,(még a pisi is) minden változik a táplálkozással együtt.

Köszi a válaszod!

2012. szept. 29. 15:39
 14/17 anonim ***** válasza:
persze hogy változnak, de csak a kellemetlen szag mércén :D kevésbé büdi, nagyon büdi, förtelemsen stb. Jó illatú izzadságot még soha nem éreztem sem a többiből :D ( bocsi ez már szőrszálhasogatás volt részemről )
2012. okt. 4. 16:53
 15/17 anonim ***** válasza:
Cukrozd be.
2012. nov. 15. 18:09
 16/17 Benyovszky Oszkár ***** válasza:
53%

Változtass a étrenden, több zöldség, gyümölcs nem kell alkohol, kave, cigi.

Ha csak nincs valami betegség, fertőzés vagy hasonló, akkor menj szexológushoz, nemi gondozóba, ne háziorvoshoz.

2013. jan. 23. 15:38
 17/17 anonim ***** válasza:

Hát csak megkóstolás után mernék tanácsot adni! :-)

Én a párommal az aktus alatt többször megfordulok a fürdőszobában, olykor mosás, pisi-mosás, és nem nagyon kerül a saját nedve a cerkáról a szájába, de sajnos nemhiszem, hogy amikor ízelítőt kap az enyémből, akkor annak jobb íze lenne. Ennyit el kell fogadni a másikból! És akkor talán magunkból is!

2016. nov. 26. 01:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!