Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek lehet meg nagy...

Szerintetek lehet meg nagy mellem?

Figyelt kérdés
12 eves vagyok , nagyjabol 10-11 eves korom ota no a mellem . Oldalrol nagy , de elolrol nem annyira.. Anyukamnak nem a legnagyobb a melle de azert se mert 10evig szertornazott . Mar egy fel eve megjott , faj a mellem meg viszket neha.. "A" meretu melltartot hordok , szerintetek lehet meg normalis/nagy mellem ? 155cm vagyok 43kg . : ) koszonom.a valaszokat !:)))))
2012. szept. 24. 12:16
 1/9 anonim ***** válasza:
Kissé vékonyka vagy, de ettől függetlenül még nőnek a melleid.
2012. szept. 24. 12:17
 2/9 anonim ***** válasza:
20-21 éves korodig nőhet a melled. Persze, hogy lehet még nagy melled.
2012. szept. 24. 12:18
 3/9 A kérdező kommentje:
Vekony??:oo szerintem 43kg sok.:ss de koszonom a valaszokat!!:))
2012. szept. 24. 12:23
 4/9 anonim ***** válasza:
Huszonvalahány éves korodig nő, szóval simán lehet. Nem mintha számítana bármit is hogy kicsi vagy nagy.
2012. szept. 24. 12:23
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, persze, hogy lehet, hiszen éppen csak elkezdett nőni!
2012. szept. 24. 12:27
 6/9 anonim ***** válasza:
80%
2. vagyok. A 43 kiló semmiképp sem sok a 155 centihez! Nehogy fogyni akarj!!!
2012. szept. 24. 12:28
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
persze, hogy lehet még nagy.
2012. szept. 24. 13:17
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Drága lányka, ne aggódj!

12 évesen még nem fontos, hogy hatalmas legyen, mert akkor még fiatalon megereszkedik. Bőven lehet még nagy melled, de tulajdonképpen az sem jó.

2012. szept. 24. 14:07
 9/9 anonim ***** válasza:

mondta valaki hogy nem? ha hízol(több kilót).mivel a mell is javarészt zsírból épül fel,így hízáskor is megy oda. van,akinek nem annyira,van akinek szinte csak oda megy. amióta híztam 5 kg-t(azóta persze fogytam 2kg-t xdd) nőtt egy picit a mellem is. van egy b.-nőm aki 60 akárhány kiló volt és még így is ugyanakkora melle volt,mint nekem(kb 19 kiló volt köztünk!).pedig nem nagyon van kis mellű kövér! remélem segítettem!

tinilány

2012. szept. 24. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!