Szerintetek nagy a mellem?
Figyelt kérdés
73 cm a mellbőségem 42 kg vagyok és 146 cm magas.
Szerintetek hordjak melltartót vagy toppot?
És szerintetek arányos?
2012. júl. 21. 08:11
1/13 A kérdező kommentje:
Ja és 11 éves lány vook
2012. júl. 21. 08:14
2/13 anonim válasza:
Szia! :) Nézd, a mell méretedről nem tehetsz. Korodhoz képest kicsit túl fejlett vagy, de ez egyáltalán nem baj. Az alapján senkit nem lehet megítélni, hogy mennyire fejlett! :) Te így vagy szép, ilyennek kell elfogadni Magad!!! :) Minden jót kívánok Neked!!! :)
3/13 anonim válasza:
Első vagyok. Ha úgy gondolod, akkor nappal nyugodtan hordj melltartót. :)
4/13 anonim válasza:
Megint első vagyok. A 73 centi, az a hátad szélességét jelenti. A melled kosárméretét betűvel jelölik. A, B, C...stb.
5/13 anonim válasza:
Bár akkor nem is biztos, hogy túlfejlett vagy. Megint az első voltam. :)
6/13 A kérdező kommentje:
Köszi első!!
2012. júl. 21. 11:14
7/13 anonim válasza:
Mellből nem lehet elég nagy!
(egy pasi)
8/13 anonim válasza:
Első butaságot beszél, hisz fogalma sincs, hogy 73 minek a bősége. A leírás alapján az bizony a mellbősége. Mérd meg melled alatt is, és a kettőből együttesen kijön, mekkora kosárméret kell, és milyen melltartót válassz. A számaid miatt ne aggódj. Külsőt egyébként 3 számból megítélni kb. lehetetlen.
9/13 anonim válasza:
Nem, ő lány, már priviben kiosztott, hogy hogy képzelem, hogy én jobban tudom, hisz ő lány. Ezt igaziból egy ember tudja, hogy mit mért: maga a kérdező. :)
10/13 anonim válasza:
Kedves 12:31-es! Nem szoktam privátban írni annak aki nekem nem ír!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!