15 éves vagyok (ősszel leszek 16), sajna nincs mellem (na jó egy nagyon nagyon nagyon kicsi), pedig mindenkinek a családomból nagy van, ugye még fog nőni? (Tudom hogy sok ilyen kérdés van már)
Figyelt kérdés
2012. márc. 2. 19:58
1/5 anonim válasza:
Én 18 vagyok, és éppen hogy csak egy kicsit domborúbb, de alig észrevenni, pedig a családban mindenkinek elég nagy van. És nem zavar, sőt, örülök neki, hogy csak ekkorára nőtt, hogy mondhatni teljesen lapos vagyok, mint egy alsós kislány. Neked is lehet, hogy ilyen génjeid vannak.
2/5 anonim válasza:
nem a méret a lényeg, hanem a technika...
3/5 anonim válasza:
en is 15 eves vagyok es szinte en is lapos vagyok. rengetget olvastam utanna hogy mitol tudnap meg noveszteni de meg mindig nem kaptam semmi olyat ami nem karos a szervezetemre. ha valami jot tudsz ird meg legyszii
;)
4/5 A kérdező kommentje:
köszi hogy "vigasztalni" próbáltok de, akkor is szomorú vagyok..... :((
2012. márc. 3. 21:19
5/5 anonim válasza:
Szia! Szinte azonos helyzetben vagyok, szeptemberben 16 leszek :( nincs mellem, holott 3éve lesz hogy menstruálok, és a családomban például a nővéremnek kb E-s mellei vannak...nekem meg megfelelően pici melltartót sem gyártanak.
Szerintem még van esély rá, hogy nőni fog valamit, de ha most pici csak nem lesz olyan nagyon nagy..
Ami jó lehet benne, hogy a kisebb mell általában formás, szép.. :) ha akarsz írj rám :*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!