A mezei zsurló tényleg meghozza a menzeszt?
Olvastam valahol, hogyha késik,akkor mezei zsurló teát kell inni, mivel az meghozza.
Tapasztalat valakinek esetleg?
Értem.
Esetleg nem tudsz valami másik gyógynövényt, ami az ilyen problémára jó?
Cickafarkot próbáltam, de nekem nem hatott. :(
Sajnos nincs rá gyógynövény. Ki kell vizsgáltatni az okát, és kezelni. Ha késik, az általában azt jelenti, hogy nincs peteérésed. Akkor jön meg, amikor elöregszik a nyálkahártya és leválik. Tehát azt kell kideríteni, miért nincs peteérésed. Ennek sok oka lehet, nem látunk beléd, muszáj megnézetni magad egy orvossal. Egyet ne fogadj el: fogamzásgátlóval "szabályozni" a ciklusodat. Azért ne, mert ez a problémádat nem oldja meg, csak elnapolja. Lesz egy halál pontos mesterséges ciklusod, aztán ha abbahagyod a tablettát, megint nem jön meg, mert magát a problémát nem kezelték, csak takargatták.
Ha mindenképpen próbálkozni akarsz, akkor az Aviva tornát érdemes esetleg megpróbálni, de őszintén szólva abban sem biztos, hogy 100%-osan szabad hinni.
Első
Köszönöm a válaszokat!
Igen, az Aviva módszerről sok jót hallottam, érdeklődtem is a szervezőnél, de a mi környékünkön csak november tájt kezdődnek el a tornák... Addig meg nem akarok várni.
Amúgy huszonéves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!