Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért van a nőgyógyászati...

Miért van a nőgyógyászati vizsgálószék szinte mindenütt szemben az ajtóval?

Figyelt kérdés
Ti értitek ezt?
2012. szept. 21. 07:52
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
86%

Te nagyon rosszindulatú vagy, ne is haragudj... az is látszik, hogy egyáltalán nem dolgoztál egészségügyben és fogalmad nincs arról, hogy mennek ott a dolgok..! Szerinted nem jelezte felfelé?!

És igen is nagyon jó és lelkiismeretes orvosról beszélünk, aki egyáltalán nem a pénzre és a magánrendelésre hajt. Ismeretlen emberről, légy oly kedves és ne tegyél megjegyzéseket, pláne ennyire rosszindulatút. Nm hiszem, hogy nagyon sok olyan doki van, aki utánamegy egy kukkolónak. De teljesen mindegy, válaszolj a kérdésre és ne kommentáld az én válaszaimat.

2012. szept. 21. 15:06
 22/27 anonim ***** válasza:
44%

Kedves 74%os.

én nem dolgoztam az egészségügyben, adminisztrátorként dolgozom egy irodában. Azért hogy a betérő vengégeim kellemesebben érezzék magukat a saját pénzemen vásároltam függönyt és cserepes virágokat stb.. pedig kevesebbet keresek mint "védenced", akit nem akarok én sem bántani, hiszen nem is ismerem. Aki itt megjegyezte, hogy talán szándékosan is vannak, hát hogy is fogalmazzak,..nem túl barátságossá téve az SzTK-ban a körülmények, valószínűleg túl nagyot azért nem hibázott, hiszen nézd meg ugyanannak az orvosnak a magánrendelőjét és az állami rendelőt, ahol életének elég nagy részét tölti feltehetőleg.

ez közel olyan mint a stílus, ami szintén nem ugyanolyan a két helyen. Legalább is ahol én jártam...

A másik ember minősítését viszont te is nagyon vidáman megteszed mindenféle gátlás nélkül, anélkül, hogy ismernéd.

2012. szept. 21. 15:44
 23/27 anonim ***** válasza:
18%
A dokid miért fordíttatta az ablak felé a széket? Pláne ha még ki is nyitja az ablakot! Ez rendben van?
2012. szept. 21. 15:51
 24/27 A kérdező kommentje:

Azért tettem fel a kérdést, mert voltam már kb 6-7 vizsgálóban, rendelőben, és kórházban is, és egy helyet leszámítva mindenhol az ajtó felé "nézett" a szék.

Ez csak nemtörődömség lenne?

Persze a dologhoz hozzátartozik, hogy én se kérdeztem meg egy helyen sem. Eléggé zavarban vagyok mindig, nem igazán szeretnék a kelleténél hosszabban ott időzni.

De lehet, hogy legközelebb megkérdezem...

2012. szept. 21. 16:23
 25/27 anonim ***** válasza:

Kedves előző,

szerinted kinek kellene megoldania ezt a problémát?

ki az autentikus ebben? nem az orvos?

2012. szept. 22. 07:10
 26/27 anonim ***** válasza:
bocsika, de látom, hogy kimoderálták az "előző" válaszolót, annak szólt az írásom.
2012. szept. 24. 14:17
 27/27 anonim ***** válasza:
74%-osnak.
2012. szept. 24. 14:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!