Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért van a nőgyógyászati...

Miért van a nőgyógyászati vizsgálószék szinte mindenütt szemben az ajtóval?

Figyelt kérdés
Ti értitek ezt?
2012. szept. 21. 07:52
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Talán azért, mert így általában háttal van az ablaknak és onnan távcsővel kukkolók beláthatnak. :-)
2012. szept. 21. 08:33
 12/27 anonim ***** válasza:
81%

Egyik nőgyógyász ismerősöm egyszer megvert egy kukkolót...) Ott éppenséggel az ablak felé nézett a szék...

Egyébként ha nem is az ajtó felé néz a szék (én még ilyen helyen nem voltam), de gyakran a nővérpult felé, ahol 2 nővér is körmöl. Hát nekem az sem volt túl kellemes...

2012. szept. 21. 09:45
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Annyira megoldhatatlan lenne feltenni egy vastagabb függönyt az ablakra és elfüggönyözni körben a vizsgálót?Vagy ez már csak ilyen kötelező hungarikum, hogy mikor az ember vizsgálatra megy olyan, mintha istállóba menne?
2012. szept. 21. 09:47
 14/27 anonim ***** válasza:
81%
Hát igen... le volt egyébként fehérítve az ablak, csak mivel légkondira nem telt a rendelőnek, ezért bukóra kénytelen voltak kinyitni nyáron...
2012. szept. 21. 10:04
 15/27 anonim ***** válasza:
hogy tudta elkapni a kukkolót? és annyira érdekelte őt hogy milyen a nőknek a terpeszszékben, hogy utána ment a leselkedőnek?? Miért nem tett eleve valamiféle függönyt az ablakra?
2012. szept. 21. 11:40
 16/27 A kérdező kommentje:
egyik barátnőm mesélte, hogy néhány évvel ezelött volt vizsgálaton, ahol az igen magas ablakoknak csak az alsó harmada volt fehérítve, és amikor kiterülve "élvezte" a vizsgálatot, az ablak felső részén kitekintve vette észre, hogy a szomszéd épületen dolgozó munkások az állványzaton ülve eszik a szendvicsiket és bámulnak rá! ez is emlékezetes lehetett.
2012. szept. 21. 11:46
 17/27 anonim ***** válasza:
85%

A doki úgy kapta el a kukkolót, hogy vizsgálat közben észrevette, majd felállt, kiment az ajtón (földszinti volt a rendelő) és elkapta. Ennyi. A kukkoló pechére kamera volt az épületnél, tehát bizonyíték is volt ellene.

Miért nem vett a doki függönyt? hát SZTK-ban szerintem nem a dokinak a dolga a megfelelő felszerelés biztosítása. Nem is szerelhet fel senki semmit kénye kedvére.

Hogy miért érdekelték a nők? Azért mert tudod van lelkiismeretes orvos is, bár ritka, mint a fehér holló.

2012. szept. 21. 13:30
 18/27 anonim ***** válasza:

az igaz, hogy nem az ő dolga függönyt venni, sem a kukkoló kergetése a járdán, de az viszont az ő dolga lenne szerintem, hogy annyira törődjön már a nőkkel, hogy

1. vagy nem nyitja ki az ablakot!!!

2. jelzi az intézet vezetőjének, hogy a vizsgáló alkalmatlan a feladatra.

már, ha annyira lelkiismeretes lenne valóban.

2012. szept. 21. 14:37
 19/27 anonim ***** válasza:

Ja és még annyit, hogy az is a doki feladata lenne, hogy a széket és bármi egyebet úgy rendezzenek el a rendelőben, hogy az ne legyen elviselhetetlen a nők számára.

hacsak nem direkt van így rendezve, ahogy már jeleztem, hogy a kedves kuncsaft menjen a magán rendelőjébe jó pénzért.

2012. szept. 21. 14:41
 20/27 anonim ***** válasza:
Igen, egy függöny "kijárása" az nem kellene, hogy megoldhatatlan feladat legyen egy lelkiismeretes orvosnak.
2012. szept. 21. 14:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!