Miért van a nőgyógyászati vizsgálószék szinte mindenütt szemben az ajtóval?
Egyik nőgyógyász ismerősöm egyszer megvert egy kukkolót...) Ott éppenséggel az ablak felé nézett a szék...
Egyébként ha nem is az ajtó felé néz a szék (én még ilyen helyen nem voltam), de gyakran a nővérpult felé, ahol 2 nővér is körmöl. Hát nekem az sem volt túl kellemes...
A doki úgy kapta el a kukkolót, hogy vizsgálat közben észrevette, majd felállt, kiment az ajtón (földszinti volt a rendelő) és elkapta. Ennyi. A kukkoló pechére kamera volt az épületnél, tehát bizonyíték is volt ellene.
Miért nem vett a doki függönyt? hát SZTK-ban szerintem nem a dokinak a dolga a megfelelő felszerelés biztosítása. Nem is szerelhet fel senki semmit kénye kedvére.
Hogy miért érdekelték a nők? Azért mert tudod van lelkiismeretes orvos is, bár ritka, mint a fehér holló.
az igaz, hogy nem az ő dolga függönyt venni, sem a kukkoló kergetése a járdán, de az viszont az ő dolga lenne szerintem, hogy annyira törődjön már a nőkkel, hogy
1. vagy nem nyitja ki az ablakot!!!
2. jelzi az intézet vezetőjének, hogy a vizsgáló alkalmatlan a feladatra.
már, ha annyira lelkiismeretes lenne valóban.
Ja és még annyit, hogy az is a doki feladata lenne, hogy a széket és bármi egyebet úgy rendezzenek el a rendelőben, hogy az ne legyen elviselhetetlen a nők számára.
hacsak nem direkt van így rendezve, ahogy már jeleztem, hogy a kedves kuncsaft menjen a magán rendelőjébe jó pénzért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!