Miért van a nőgyógyászati vizsgálószék szinte mindenütt szemben az ajtóval?
Figyelt kérdés
Ti értitek ezt?2012. szept. 21. 07:52
1/27 anonim válasza:
Nálunk egyáltalán nem szemben van... Mellékesen a rendelöbe eleve nem jöhet csak úgy be senki, legfeljebb az asszisztens.
2/27 anonim válasza:
:-))
és miért van a tüdőgondozó dombon? (Veszprém, Érd a buszpályaudvar felől)
3/27 anonim válasza:
Bizony a nyáron voltam vizsgálaton (SzTK) és az ajtóval volt szemben a szék ami be sem volt csukva a kánikula miatt, csak egy vékony függöny takarta a bejáratot.
4/27 anonim válasza:
Lehet, hogy ez is része a magánpraxisba "terelésnek"?
5/27 anonim válasza:
A te kérdésed nekem is eszembe jutott, mikor most nyár végén elmentem megnézetni a leégett bőrömet a "bőr- és nemibeteg gondozóba". Egy széken ültem, vizsgált a dokinő, a rendelőben nézelődtem: aki a nemibeteg szakrendelésre megy, annak bizony tényleg az ajtóval szemben kell széttárt lábbak elhelyezkednie... Szerintem ez a magyar egészségügyet, a betegekkel való bánásmódot szimbolizálja.
Off: Nálunk az "OTI"-ban csak a szemészet előtti váróban van tévékészülék... Szóval ha bajok vannak a látásoddal, akkor nézz tévét!
7/27 anonim válasza:
Valószínű, a szép ki(be)látás biztosítása és a férfi látogatók odacsalogatása a cél.Csoda, hogy mozi díjat még nem kérnek.
8/27 anonim válasza:
Igen,gondolom a beleponek az imazs vonzo lehet !
9/27 anonim válasza:
Mifelénk is a kórházban a szemészet előtt van TV.A sebészeti osztályra meg kellene egy trambulin, hogy addig se unatkozzon a beteg, amíg várakozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!