Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tengerbe nem lehet elkapni...

Tengerbe nem lehet elkapni fertőzést annyira mint strandokon, ha éppen menstruálok? (tampon használásával)

Figyelt kérdés
Szerintetek mennyire javasolt tampont használni fürdőzéskor? Mert iskolával elmegyünk külföldre és szeretnék fürdeni majd a tengerbe,de még sosem használtam tampont.

2012. szept. 19. 22:25
 1/7 anonim ***** válasza:
fertőzést ott is ugyanúgy kaphatsz,gondolj csak bele... ott a sok elpusztult hal pl -nyilván nem a szemed előtt a vízben- stb,szóval ott is van piszok meg baci a vízben bőven. Tamponnal én azt tapasztaltam,hogy felszívja a vizet és elég nehéz volt nekem kiszednem fürcsi után. De próbáld ki nyugodtan. Vagy ha szedsz fogamzásgátlót,akkor el is tudod tolni a mensesedet pár nappal vagy héttel! csak ne hagyd meg a 7 nap szünetet és máris késni fog.
2012. szept. 20. 01:45
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha fürödni akarsz menstruáció alatt, akkor az egyetlen lehetőséged a tampon.
2012. szept. 20. 06:30
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A természetes vizekben kisebb a fertőzésveszély, mint az uszodában.
2012. szept. 20. 08:03
 4/7 anonim ***** válasza:

Nyugodtan használj tampont, a tengerben szerintem jóóóóóval kisebb a fertőzés veszélye, mint kisebb élővizekben vagy az uszodában.

Ha nem ugrálsz sokat, akkor szerintem nem is megy fel oda víz és nem fogod magad kényelmetlenül érezni.

2012. szept. 20. 08:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Tamponnal nyugodtan fürödhetsz
2012. szept. 20. 10:09
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :-) Azért megpróbálok óvatos lenni amennyire sikerül.
2012. szept. 21. 19:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Látom, hogy régebbi a kérdés, de azért elmondanám a tapasztalataimat. :) én is voltam nyaralni pár éve a tengernél, pont megjött, az első pár napban tamponnal fürödtem, majd amikor már nem volt szinte semmi, akkor nem tettem be tampont se. Nem kaptam el semmit, pedig hajlamos vagyok rá sajnos. A tengervíz sós...
2012. okt. 20. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!