Tengerbe nem lehet elkapni fertőzést annyira mint strandokon, ha éppen menstruálok? (tampon használásával)
Figyelt kérdés
Szerintetek mennyire javasolt tampont használni fürdőzéskor? Mert iskolával elmegyünk külföldre és szeretnék fürdeni majd a tengerbe,de még sosem használtam tampont.2012. szept. 19. 22:25
1/7 anonim válasza:
fertőzést ott is ugyanúgy kaphatsz,gondolj csak bele... ott a sok elpusztult hal pl -nyilván nem a szemed előtt a vízben- stb,szóval ott is van piszok meg baci a vízben bőven. Tamponnal én azt tapasztaltam,hogy felszívja a vizet és elég nehéz volt nekem kiszednem fürcsi után. De próbáld ki nyugodtan. Vagy ha szedsz fogamzásgátlót,akkor el is tudod tolni a mensesedet pár nappal vagy héttel! csak ne hagyd meg a 7 nap szünetet és máris késni fog.
2/7 anonim válasza:
Ha fürödni akarsz menstruáció alatt, akkor az egyetlen lehetőséged a tampon.
3/7 anonim válasza:
A természetes vizekben kisebb a fertőzésveszély, mint az uszodában.
4/7 anonim válasza:
Nyugodtan használj tampont, a tengerben szerintem jóóóóóval kisebb a fertőzés veszélye, mint kisebb élővizekben vagy az uszodában.
Ha nem ugrálsz sokat, akkor szerintem nem is megy fel oda víz és nem fogod magad kényelmetlenül érezni.
5/7 anonim válasza:
Tamponnal nyugodtan fürödhetsz
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :-) Azért megpróbálok óvatos lenni amennyire sikerül.
2012. szept. 21. 19:21
7/7 anonim válasza:
Látom, hogy régebbi a kérdés, de azért elmondanám a tapasztalataimat. :) én is voltam nyaralni pár éve a tengernél, pont megjött, az első pár napban tamponnal fürödtem, majd amikor már nem volt szinte semmi, akkor nem tettem be tampont se. Nem kaptam el semmit, pedig hajlamos vagyok rá sajnos. A tengervíz sós...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!