1/5 anonim válasza:
Én Lactacydot használok, de jó a Nívea is.
2/5 anonim válasza:
én is lactacyd-ot használok, de abból is a light-ot. szeretem
4/5 anonim válasza:
A fent említett intim lemosók akkor jók, ha nem vagy fogékony nőgyógyászai fertőzésekre. Ha igen, akkor nem ajánlottak.
Én a frezyderm ph4 intim lemosó habot ajánlom neked. Nekem csökkentette a folyásom mértékét is, illetve nem tudom, hogy csak ez-e vagy más körülmények is közrejátszottak, de megszűnt a visszatérő gyulladásom is.
5/5 anonim válasza:
Én szinte minden kipróbáltam. Kettőt találtam jónak, egy olyat amit külföldön vettem és a Floragynt ami drága.
Aztán azt gondoltam, ami egy baba puncijának nem árt, az enyémnek sem fog, és azóta a rózsaszín Johnsons babafürdetőt használom tetőtől talpig. Tök jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!