Lányok! Ti mivel mossátok meg a nemi szerveteket? Pl tusfürdővel? Vagy intim lemosót használtok?
Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszaitokat előre is! :)2012. jún. 25. 16:53
1/10 anonim válasza:
Intim lemosó. A tusolót nem bírnám.
2/10 anonim válasza:
Sima meleg víz a legjobb a puncira.
4/10 A kérdező kommentje:
Én eddig mindig tusfürdőt használtam és most inkább Nivea Intimo Natural mosakodógélt szeretnék venni. Azt például a Dm-ben illetve a Tescoban is ugyan úgy megtalálom? :) Mennyibe kerül?
2012. jún. 25. 17:13
5/10 anonim válasza:
igen, mind2ben megtalálod, kb. 7-800 ft körül van, bár talán a rossmann olcsóbb, a dm nekem elég drágának tűnik mostanában. A kérdésedre a válaszom: intim lemosóval, nekem a lactacyd femina vált be. állítólag annak van ugyanolyan ph értéke, mint a nuninak :) tusfürdővel is próbáltam régebben, de utána csípett :S
6/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm Neked! :)))
2012. jún. 25. 17:24
7/10 anonim válasza:
Ébn is használtam niveát is meg lactacydot és gyntimát is, de szerintem nem érnek semmit. Már jó pár hónapja frezyderm ph4 lemosót használok, nekem jobban bevált, mint a fentiek.
8/10 A kérdező kommentje:
Értem :( Köszönöm szépen :)
2012. jún. 26. 13:05
9/10 anonim válasza:
Nőtársaim!
Szeretnélek megkérni titeket, semmi ilyesmit ne használjatok. De tényleg! Csakis sima, langyos vízzel. Magam is beleszaladtam ebbe a túltisztálkodásba. Panaszokat okozott. Jártam több nőgyógyásznál, mindegyik lebeszélt ezekről. Csak felborítja az egyensúlyt és így további, neadjisten komolyabb betegségeket kaphattok el.
Persze nem muszáj megfogadni, csak egy tanács.
10/10 anonim válasza:
Állítólag még a glicerines-mézes szappan jó gomba megelőzésre vagy még az orvosi szappan.3 darabos kiszerelésben árulják a dm-be kb.8-900 ft-ért.Ha csak oda használod sokáig elég
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!