Abortusz utáni depresszió mikor múlik el?
Figyelt kérdés
Félek attól ha valaki közeledik felém, még a barátomtól is, változhat ez, meddig tarthat ?2012. szept. 17. 23:26
11/11 anonim válasza:
Ez egy olyan dolog, amivel mindenki saját magának számol el, magadban kell elrendezned. Ha jól átgondolt, felelős döntés alapján nem tartottad meg, akkor el fog múlni. Egyébként nekem tavasszal lesz 3 éve, hogy abortuszom volt. Az akkori párom biztosított felőle, hogy lesz még nekünk gyerekünk, aztán rá egy évre otthagyott azzal, hogy ne haragudjak, de ő tulajdonképpen nem szeret engem annyira, hogy komolyan gyereket akarjon tőlem. Na akkor éreztem igazán, hogy jó döntést hoztam akkor 1 éve. Majd az idő igazol téged is, reméljük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!