Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mennyire kell komolyan venni...

Mennyire kell komolyan venni az inszeminációt?

Figyelt kérdés

Tudom furcsán hangzik a kérdés. Természetesen komoly dolog ha természetes úton hosszú év küzdelmek gyógyszerek hormon kezelések után sem sikerül.Tisztában vagyok vele,sajnos benne élek már 3 éve.

Viszont:annyi csalódás ért már,és annyiszor hittem hogy most majd sikerül,hogy már szinte immunis vagyok mindenre ami ezzel kapcsolatos.

Tegnap volt az első inszeminációm és már annyira össze vagyok szokva a termelékenységi kezelésekkel, hogy már magam sem tudom hogy nem komoly ez az egész vagy csak én nem veszem annak mert nem merem beleélni magam,komolyan venni a dolgot.

Más is érzett már így?

#Inszeminációkor
2012. szept. 17. 09:38
 1/2 anonim ***** válasza:

EZ nagyon rossz érzés lehet, én meg tudlak érteni!De ne add fel, és soha ne add fel!! NEkem van olyan ismerősöm, aki 7éven keresztül próbálkozott! És azután jött össze!

Ő isjárt kezelésekre, és ugy gondolta már semmi remény... és igy is volt az orvosok nem tudtak neki segíteni!

Ezután IStenhez fordult, HITT benne, hogy Jézus képes megadni neki azt, amit még az orvostudomány sem biztosított neki annyi kezelés után!

Én kívánom neked ugyanezt! HA nem is vagy vallásos, az se baj! Szerintem egy próbát megér!

A legjobbakat kívánom neked!

2012. szept. 17. 15:14
 2/2 Hanni26 válasza:

Megértelek!

2 éve én is ebben a cipőben járok... :(

És gyakran megfordul a fejemben, hogy csak a gyógyszergyárakat kell támogatnunk....

Feladom, majd újra és újra bízni próbálok.

Mi lett a teszt eredménye?

2012. okt. 4. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!