Úr isten :| ilyen komolyan van? Ha igen mit csinálnak?
állítólag 8. osztályba megfogják nézni a fiúk "hímvesszőjét" és a lányok "hüvelyét" :|
vagy legalábbis a mi sulinkba így volt mindíg :|| (állítólag)
nálatok van ilyen?
ha igen mit csinálnak?
:|
én még csak 7. es vagyok ... de viszont év vesztes..
elég kellemetlen lenne ha a mostani 8. al mennénk..
még az is ha a rendes osztályal..
jó nyilván nem egyszerre hívnak be velük de akkor is..
én nagyon nem akarom vadidegen nőnek / bácsinak megengedni hogy ott nyúkáljon -.-"
:D :D
Én már 19 éves vagyok, egyetemista. De annak idején, szinte minden évben ez volt a téma, hogy jaj megnézik meg ilyesmi. Ez egy általános/középiskolában terjedő urban legend, de én nem nagyon hallottam egy-két kivételtől eltekintve, hogy ez tényleg így lenne. Jobban belegondolva, nekem legutóbb kb. 1. osztályban nézték meg, már nem emlékszem. Azóta már rengetegszer volt "orvosi vizsgálat" a suliban, és általában akik először estek át rajta, mindig ezzel riogatták a sorban hátrébb állókat. De sose jött be. :D
Ne aggódj, ha még így is lesz, sima ügy. :)
Ne izgulj, iskolaorvos NEM nézhet/nyúlhat a hüvelybe.
Lehet, hogy kívülröl megnézi de azt csak azért, hogy rendben fejlődik-e ott minden.
Szóval no para:)
Nem mellesleg meg nem kötelezhetnek rá.
Megmondod, hogy köszi, nem igényleg a vizsgálatot, aztán mész órára.
8. nak
tökéletesen igaza van!
Semmiképpen sem kötelezhetnek, hogy letold a bugyidat, ha nem akarod akkor nem engeded! A többi vizsgálatot igen, de a puncit, cicit ne hagyd!
Ha valami gondod támadna emiatt, szólj szüleidnek!
Ja, és törvény szerint a sima "levetkőzést" is megtagadhatod...
Bár semmilyen hüvelyvizsgálat nem lesz..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!