Ha még szűz vagyok tényleg csak rectalis UH-t csinálnak? :-S
Hát csináltak hasit, és azon látszott, hogy van ott valami, de elküldtek nőgyogyóra, hogy úgy jobban fog látszani.. és hát megkérdezte a doki, hogy "volt már férfiemberrel" "nem" és akkor mondta, hogy akkor rectalis UH-t fog csinálni...
Már meg is volt, csak kíváncsi vagyok, hogy ennek tényleg ez-e a menete... Elég megalázónak éreztem :S
oké! Köszönöm! Hát... nem egy kellemes élmény :S
(Ezt kapom amiért még szűz vagyok... :D)
óh... Hát én nekem ez eszembe sem jutott...
Én inkább bevállaltam volna, mint hogy a fenekembe dugják fel azt az izét... :S
Valószínűleg mindenki inkább azt választotta volna, kérdező, mert nem tudta volna (szűzen) azt, amit az orvos tudott: ez az élmény egész életedben kihatott volna a szexuális életedre, lehettél volna frigid, és ez rosszabb, mint hogy most megalázónak érezted. A szexben nagyon sok öröm van, a jó kapcsolat egyik tartópillére, fontos, hogy élvezze az ember. Szélsőséges esetben még az is előfordulhat ilyen esetben, hogy a nő nem képes még párkapcsolatra sem, annyira rossz élmény neki.
Ez persze akkor is lehet így, ha nem megfelelő pasival veszted el a szüzességedet. (Ezért jó kivárni az igazit.)
Ha nem izgatnak fel rendesen, akkor nagyon fáj az első behatolás. Az orvos nem izgathat fel, hogy ellazulj és nedves legyél. Egy szűz lányba feldugni egy ultrahangot - borzalmas lehet. Ott merev izmok vannak, no meg egy szűzhártya.
Higgy nekem, hosszú távon jobban jártál.
Köszönöm, kedves utolsó a választ! (Meg a többieknek is)
Hát elég meggyőző volt, nyilván tényleg nem látok még bele ezekbe a dolgokba! :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!