Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Felfáztam. Vagy terhesség?

Felfáztam. Vagy terhesség?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

20 éves vagyok... Tudni kell rólam, hogy nagyon hamar felfázok. Volt amikor a vizeletem is véres volt.. A doki kiírt egy gyógyszert,ami mindig helyre hozott.

Nemrég horgászni voltam éjszaka a párommal.. Másnap rögtön meg is bántam.. mert reggel jöttek elő a felfázásom megszokott "tünetei".. (pl a pisilés is fájt..)

Viszont most a hüvelyem vérzett.. Nem nagyon, csak mikor megtörlöm, akkor lehet látni, h rózsaszínes... :S

Megjönni még nem jöhet meg.. mert gyógyszert szedek már 4 éve.. és napra pontosan tudom hogy mikor kell megjönnie.

Ennyire felfáztam? Csináljak tesztet, mert lehet h becsúszott a baba...? Vagy irány a nőcsábász??

2012. szept. 14. 22:35
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha rendesen szeded a gyógyszert, akkor az nem valószínű, hogy baba. Honnan tudod, hogy a hüvelyed vérzett? Ha felfázol, akkor pisilhetsz véreset...

Ha teherbe esnél, a fogamzásgátló egyrész a beágyazódást is meggátolja, másrészt az is csak akkor járhat pecsételő vérzéssel, amikor kb meg kell jönnie, vagy max 1-2 nappal előtte, de sokaknál semmi vérzés nincsen. Egyáltalán miért jutott eszedbe, hogy terhes lennél?!

Ha nem múlik el, vagy valami más kellemetlen tüneted is van, ami ne függ össze a felfázással, akkor menj el nőgyógyászhoz, de alapból szerintem a felfázásodat kéne kezelni, mert az súlyos következményekkel járhat (volt már vesegyulladásom, nem kívánom senkinek)

2012. szept. 15. 00:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Milyen nőcsábászról beszélsz? Ha a nőgyógyászra gondolsz, ő nem élvezetből foglalkozik a nők puncijával, hanem gyógyít!
2012. szept. 15. 06:19
 3/3 A kérdező kommentje:

JJJéééééé.. nem mondod, hogy mi a nőgyógyász feladata? eddig nem is tudtam... -.-

Köszönöm az első válaszát! Most nagyon nem kéne a babóca.. és akinek említettem h i a bajom.. rögtön ezzel jött.. Mert hogy nem nagy a valószínűsége..de meglehet.

Am hogy honnan tudom h hol vérzek? 20 évesen már ismerem a testem... a múltkori felfázásoknál a vizeletem volt véres... most mikor a hüvelyemnél törölgetem, olyan mintha a meg akarna jönni.. egy pár napja már ezt játsza.. És az alhasi fájdalmam is olyan...

2012. szept. 15. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!