Husika1986 kérdése:
Ket hetes terhesseg mar lehet erezheto?
Figyelt kérdés
terhesseg2012. szept. 14. 20:39
2/9 A kérdező kommentje:
aha :D
2012. szept. 14. 20:41
3/9 anonim válasza:
ez változó amúgy.Elvileg már mutatható de van akinek csak a havi után jelzi
5/9 anonim válasza:
érezni nem lehet.és uh sem mutatja ki mindig.
6/9 anonim válasza:
1. és kérdező:
linket kérünk :D
7/9 anonim válasza:
elvileg és az általános nézet szerint nem. tudományosan nem bizonyítható, de néhányan állítják, h ők igenis érezték, ahogy azt is állítják páran, h emlékeznek a saját születésükre... ki tudja?!... de azért az is lehet, h a pszihéd játéka. én egyszer meg votam róla győződve, a teszt (még) nem mutatta ki, de én szinte biztos voltam benne és ... nem fogant meg a baba :-(
9/9 anonim válasza:
A szó fizikai értelmében nem érezhető, viszont én kb. 3-4 hetes voltam, mikor nyugtalan voltam és "furcsának" éreztem a hasam. Nem volt bebeszélés, mert nem számítottam a babára. Tehát én éreztem. Igaz, nem 2 hetesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!