30 hetes vagyok, felfáztam, és cickafark teát ittam, és csak most olvastam utána, hogy terhesség alatt nem is lehet. Miért nem lehet? Remélem nem lesz gond belőle.
Figyelt kérdés
2008. dec. 14. 20:13
1/4 anonim válasza:
Szerintem nem lehet gond! Bár én alpból nem hiszek a "gyógy"teákban. Semmire sem jók! Ha nagon izgulsz kérdezd meg a dokidat!
2/4 anonim válasza:
Én is ittam cickafarkfű teát a terhességem elején felfázásra és nem lett semmi gondunk! Már 34 hetes vagyok és a baba eredményei tökéletesek! Ne aggódj, biztos nem okoztál semmi bajt!
3/4 anonim válasza:
Én is inkább a természetes gyógyulás híve vagyok. Mielőtt terhes lettem, nekem azt mondták, hogy igyam a cickafark teát rendszeresen, mert serkenti a hormonokat, méh munkáját, stb. De ha már babát várok, akkor hagyjam abba, mert akkor nem szabad inni. Gondolom a hormonműködésre hat, azért nem ajánlják.
Ha felfáztál, próbáld inkább a kamilla vagy hársfa teát! Remélem, segítettem! Üdv,
4/4 Cila123 válasza:
A cickafaroktól semmi bajod nem lehet, de más faroktól igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!