Petefészek ciszta okozhat szapora szívverést ezálltal jelzi hogy gyulladás van a szervezetben?
Figyelt kérdés
2012. szept. 14. 15:51
11/27 A kérdező kommentje:
Semmi beöntés?
2012. szept. 16. 11:05
12/27 A kérdező kommentje:
Nekem szerdán kell befeküdnöm és csürtörtökön műtenek. Akkor én nem jövök haza hétfőnél hamarabb :(
Ráadásul menszeszelek is a doki azt mondta így is megcsinálják.
Vérzés is volt utána?
2012. szept. 16. 11:07
13/27 anonim válasza:
Megint első vagyok. Nincs beöntés nyugi :) Mondjuk engem lent meg akartak borotválni, de beelőztem őket. Nálam úgy volt, hogy már eleve elmaradt egy menzeszem, mert a ciszta elnyomta a petevezetéket. Így amikor megműtöttek másnap már meg is jött, nem volt vele semmi gond. A sebek nem véreznek meg semmi, ha esetleg erre gondoltál.
14/27 A kérdező kommentje:
huuuuh...Köszönöm a választ :) Én is beelőzöm őket :D
Amúgy ilyenkor hálóing vagy pizsi ajánlatos?
Mit nem szabad enni utána? Mik azok amiket konkrétan kerülni kell?
2012. szept. 16. 15:30
15/27 anonim válasza:
Amelyikben te jól érzed magad. Engem műtét előtt többen megvizsgáltak, de szerintem volt köztük gyakornok és csak azért. Műtét után nem igazán zargattak vele, szóval én a pizsi mellett döntöttem. Hát csak a rostos kajákat kellett kerülni és azt is csak a kórházban. Gondolom azért, hogy ne legyen nehéz elvégezni a nagy dolgot a vécén a sebek miatt.
16/27 A kérdező kommentje:
Értem :)
Feltudnál sorolni néhány rostos ételt?
Pl: banán?
2012. szept. 17. 11:08
17/27 anonim válasza:
A zöldségekben, gyümölcsökben magas a rosttartalom. (káposztafélék, sárgarépa, alma, magos kenyerek, rizs, kukorica stb). De a kórházban figyelni fognak rá, hogy olyan ételt adjanak, amit ilyenkor szabad enned.
18/27 A kérdező kommentje:
Köszi, viszont nekem nem kell a korházi kaja :/ Azért kérdeztem hogy mit hozhatnak akkor be nekem.
2012. szept. 17. 14:21
19/27 anonim válasza:
Értem, ezt mondjuk lehet jobb lesz, ha az orvosoddal beszéled meg.
20/27 A kérdező kommentje:
Rendicsek. Köszönöm szépen :)
2012. szept. 17. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!