Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Petefészek ciszta okozhat...

Petefészek ciszta okozhat szapora szívverést ezálltal jelzi hogy gyulladás van a szervezetben?

Figyelt kérdés
2012. szept. 14. 15:51
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Nálam nem szapora szívverést okozott,hanem elmaradt a menstruációm illetve nyilalló,szúró érzés volt a petefészkemben, derekamban.
2012. szept. 14. 16:04
 2/27 A kérdező kommentje:

Most olvastam egy cikket hogy okozhatja...

sajnos én már műtét előtt vagyok..csak azt próbálom kideríteni hogy e miatt van e a szapora pulzus

2012. szept. 14. 16:06
 3/27 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én tényleg nem tapasztaltam ilyet. Engem is megműtöttek vele, mert 4x5 centis volt már. Ne izgulj, minden rendben lesz!
2012. szept. 14. 17:29
 4/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Én nagyon félek tőle...enyém már lassan 6 centis :(
2012. szept. 14. 21:01
 5/27 anonim ***** válasza:
Ha szeretnéd elmesélhetem, hogy nekem milyen volt a műtét. De hidd el, nem kell félned tőle. Rutin műtét és nagyon hamar fel lehet épülni belőle.
2012. szept. 14. 21:57
 6/27 A kérdező kommentje:

Kíváncsi lennék rá.

Az előkészületektől a felépülésig :)

2012. szept. 14. 22:00
 7/27 anonim ***** válasza:
Az idegességtől lehet szapora a szívverésed, hogy félsz a műtéttől...
2012. szept. 15. 01:08
 8/27 anonim ***** válasza:
szia!nekem is van cisztám,és egy 3 hétig volt szapora szívverésem,hőemelkedésem,hőhullámaim,és alhas fájdalom volt még
2012. szept. 15. 07:59
 9/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Bízom benne ha túl leszek a műtéten akkor visszaáll minden normálra a szervezetemben.
2012. szept. 15. 08:50
 10/27 anonim ***** válasza:
Első válaszoló vagyok. Én a sürgősségire kerültem be a cisztámmal. Először házi dokinál voltam vele, mert nem egyértelműen csak a petefészkem fájt,hanem a derekam is, ő küldött tovább. Hétfőn kerültem be, szerdán műtöttek. Kedd este éjfélig ehettem, ihattam. Műtét előtt kaptam egy altató tablettát, aztán megműtöttek. 3 pici vágást ejtettek a hasamon: egyet a köldöknél, kettőt a petefészkeknél és leszívták a cisztát. Amikor felébredtem akkor nagyon fájt a hasam, de az hamar elmúlt. Viszont pár napig csak görnyedve tudtam járni. És nem ehettem egy darabig rostos ételt se. Pénteken engedtek haza, 10 nap múlva varratszedés volt. Fél év múlva kontroll.
2012. szept. 15. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!