Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A csiklóm melletti pattanássze...

A csiklóm melletti pattanásszerű dologgal mit csinálhatok?

Figyelt kérdés
Van egy kis csomószerű dolog a csiklóm mellett, olyan betokozódott pattanásnak tűnik. Már elég régóta ott van, azóta jártam nőgyógyásznál is, mondjuk nem hívtam fel a figyelmét rá, de megnézte,nem mondott rá semmit. Régen tudom hogy ki lehetett nyomni. Nem fáj, nem nő, nem csinál semmit.Hogyan szüntethetném meg? Biztos hogy pattanás?
2012. szept. 14. 14:45
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
Lehet hogy csak egy nyirokcsomó, ami valamiért begyulladt, akkor lehet ott csomó. Elég gyakori. Háziorvosnak kell megmutatni.
2012. szept. 14. 15:07
 2/10 anonim ***** válasza:
83%

Nem hinném hogy a háziorvosra tartozik a dolog!

Ne piszkáld, el fog múlni magától.

2012. szept. 14. 15:16
 3/10 anonim ***** válasza:
51%
Én mindig kiszurkáltam tűvel...tudom ez rossz dolog..de nem birtam elviselni, hogy ott volt... ki is jött belöle valami cucc...de sztem jobb ha nem nyulsz hozzá....de ha kiszurod akkor sem lesz bajod! Sok sikert!:)
2012. szept. 14. 18:41
 4/10 anonim ***** válasza:
Sztem semmiképpen se szúrd ki, elfertőződhet!!
2012. szept. 14. 20:27
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Ilyen helyen is kiszúrod? Én mondjuk nem fogom :S nem merem.
2012. szept. 14. 20:32
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mondjuk nem ott lennt volt...a felső részen, és kozmetikus is vagyok, szóval már láttam egyet smást:) ÉS a vendégeimnek is volt hogy meg kellett csináljam...De ezt nem akartam mondani!:) Neki kiszurtam elmult és nem lett semmi baja!(persze ez a szúrást nem ugy kell elképzelni hogy belenyomom és ihaj...csak a hegyét egy picit megszúrni...és aztán kinyomni mint egy rendes pattanást! Addig kell nyomni, amig tiszta vér nem jön belöle...
2012. szept. 14. 21:03
 7/10 anonim ***** válasza:
Bocsi, ha nem tudtam segíteni...
2012. szept. 14. 21:04
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem is volt, többször is, teljesen olyan, mint egy normális pattanás, csak ugye nagyon érzékeny helyen van. Hosszabb idő kellett ahhoz, hogy rájöjjek, ott alakul ki, ahol a tamponzsinór 'elhelyezkedik' használatkor és így dörzsöli ott a bőrt. Én le szoktam fertőtleníteni, fertőtlenített tűvel kiszúrom és kinyomom, így 2 nap alatt teljesen elmúlik. (bőrgyógyásztól megkérdeztem, ő azt mondta, hogy ha rendesen fertőtlenítek és rendesen kinyomom, nyugodtan csinálhatom)
2012. szept. 15. 00:19
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Ment a zöld kéz mindenkinek, nem én pontozok le.
2012. szept. 15. 00:59
 10/10 anonim ***** válasza:
Házi orvosnak ezt mutogatni??? na ne!!!!!
2012. szept. 18. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!