A két belső combomon fura apró pattanásszerű pöttyök jöttek ki, mint egy pici pattanás de nem olyan fehér a teteje. Nem viszket, nem érzek semmit, de zavaró mégis, szerintetek mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Feltétlenül el kell mennem vele orvoshoz szerintetek vagy van ötletetek mivel tüntethetem el ?2012. máj. 5. 17:55
1/8 anonim válasza:
Összeérnek a combjaid? Ha igen, akkor lehet meleg kiütés is.
2/8 A kérdező kommentje:
Nem nem , vékony combom van :D inkább valami nemi dolog lehet, wcről elkaphattam valamit , vagy ilyesmi ...
2012. máj. 5. 17:57
3/8 anonim válasza:
Akkor sajnos csak egy megoldás van: az orvos. Első voltam.
4/8 A kérdező kommentje:
sejtettem :/ keresek rá időt akkor. Köszi .
2012. máj. 5. 17:59
5/8 anonim válasza:
Lehet allergia is, mosószertől, öblítőtől, ruhától, tusfürdő vagy szappan, stb. Ha úgy gondolod elkaptál valamit akkor menj bőrgyógyászhoz mielőbb.
6/8 A kérdező kommentje:
inkább bőrgyógyászhoz, vagy nőgyógyászhoz?
2012. máj. 5. 18:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!