Hány évesen vagy mikor használhatok elöszőr tampont? 12/l
Figyelt kérdés
2012 május 5-én jött meg először tehát nemrég .pont most van meg és nagyon zavar a betét . mikortol használhatok tampont és anyunak hogy mondjam el?2012. szept. 13. 17:01
1/3 anonim válasza:
hátt akár már az első menstruációnál si használhatsz tampont tehátt kár mikor elkezdheted:D
csak először használj minit mert azt könnyebb felhelyezni elsőre (ne szomorkodj ha nem sikerül elsőre én emlékszem h nekem se ment simán:D) amúgy megmondhato anyukádnak nyugodtan h téged zavar a betét és megérti :P
2/3 anonim válasza:
Elvileg már az első menstruációtól lehet tampont használni, de inkább csak akkor használd, ha nagyon muszáj, és akkor is minit.
3/3 anonim válasza:
Ha te szívesebben használsz tampont, akkor nyugodtan elkezdheted, akármikor. Én is utáltam a betétet, de vagy három évig a tampon gondolata is riasztott (én még nem voltam egész 11 éves, mikor megjött). Először minivel kezd, utána úgyis kialakul, hogy milyen kell. Pro Comforttal, mert sokkal könnyebb felhelyezni, mint a simát. És nyugodtan adj neki három négy próbálkozást is, nekem legalábbis nem sikerült elsőre feltenni. Ja és 15 voltam, amikor átálltam a tamponra, de éjszakára még mindig betétet használok, mert így nem kell azon parázni, hogy cserélni kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!