Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kismamák, ti hány hónapos...

Kismamák, ti hány hónapos terhességetekig vezettetek?

Figyelt kérdés
2012. szept. 11. 14:36
 1/4 anonim ***** válasza:
46%

Saját tapasztalatom nincs - gyermektelen lévén, de a régi oktatónőm szerint addig, amíg eljutsz a 72 órás tablettáért.

Ez elég durván hangzott, de a lényeg az, hogy ő nem javasolta, hogy terhesen vezessen az ember.

Nehezen tudnék válaszolni, mert nem járok kocsival, de én a biciklin gondolkodtam a napokban...

2012. szept. 11. 14:50
 2/4 anonim ***** válasza:

Végig vezettem mindkét gyerekkel,muszáj volt.

Másodikkal ahogy megindult 1 héttel hamarabb a szülés,kinn voltunk a naggyal a világvégén nagyszüleimnél hóviharban.A mentőt elinditották,de hatalmas hóban nem igérték hogy órán belül odaér,igy kocsiba ültem és elfolyt magzatvizzel hólánccal 45 perc alatt elértem a szembe jövö mentőt (megadták a mentős számát,tudták hogy elindultam).Fél óra múlva megvolt a kisebbik lányom.

Be voltam kötve mindig,vékony "párnát" tettem a hasamhoz az öv alá,igy nem nyomott.

2012. szept. 11. 15:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Anyukám maga vezetett a kórházba mikor tudta, hogy szülni fog. Nem volt más választása, apa korán reggel elutazott, mivel nem gondolták, hogy ilyen hamar megszületik az öcsém (3hét+4nappal korábban). Szóval reggel 8 körül érezte, hogy szülni fog, be ült a kocsiba, elment a kórházba és a tesóm du. 2 körül megszületett.
2012. szept. 11. 18:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem egyén-és kocsifüggő is :). Anyukám pl. velem és az első húgommal végig vezette a trabit, aztán a második húgommal már más kocsija volt és a hasa is jóval nagyobb volt, mint velünk, így a 8. hónapban nem fért be a volánhoz... mármint ha annyira hátra tolta az ülést, hogy beférjen a kormányhoz, akkor nem érte el a lábával a pedált :). Úgyhogy majd meglátod te meddig bírod. Én most 5. hónapban vagyok, de szerintem hosszabb útra max. egy hónapig megyek már csak, amúgy meg a környéken, mert sokszor görcsölök, és úgy érzem ez így már nem biztonságos. aztán majd kiderül...a szükség nagy úr
2012. szept. 12. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!