Nem merek borotvát kérni, mit tegyek?
Figyelt kérdés
eléggé szőrös mindkettő hónaljam de anyutól nem merek vetetni borotvát én meg nem tudom megvenni, hogy lehetne máshogy kicsit eltüntetni? ollóra gondoltam pl 15/l2012. szept. 11. 12:42
11/19 anonim válasza:
Én nem mosolyognék rajta, hogy ha ilyen balf@sz lennék.
12/19 A kérdező kommentje:
jól van, úgyse érted meg hogy nekem ez milyen kínos, úgyhogy ne is írj ide ha nem tudsz segíteni.
2012. szept. 11. 13:28
13/19 anonim válasza:
Csak azt hiszed, hogy kínos. Minden tinédzser azt hiszi, hogy borotvát/betétet/tampont/óvszert venni kínos, pedig nem.
14/19 anonim válasza:
Ne törődj, a kötekedőkkel, valaki ajánlotta az ollót, használd azt egyenlőre.
15/19 anonim válasza:
Istenem. Nővéred nincs? Vagy nincs több használatlan borotva a házban? Ha van vegyél el egyet, ha nincs akkor boltbn vegyél. Nem nagy dolog.
16/19 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, utolsó van nővérem, de nem lakik velünk..
2012. szept. 11. 13:47
17/19 anonim válasza:
ha van apukád, tőle elcsenhetsz egyet! Ha ollóval szeded le, az még ugyanúgy gáz marad ha lány vagy! Nekem egy férfi ismerősöm vágja, de az alja mindig megmarad neki, egy férfi esetében ez nem gáz, de nőknél még az is gáz ha túl nagy már a borosta rajta.
18/19 A kérdező kommentje:
nincs apám, és nem nagyon fogom mutogatni, amíg meg nem csinálom:) eddig se mutogattam a hónaljam senkinek.
2012. szept. 11. 17:06
19/19 anonim válasza:
vágd le ollóval, majd valamikor később ha akarod leborotválod, de ráérsz még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!