Nem merek borotvát kérni, mit tegyek?
Figyelt kérdés
eléggé szőrös mindkettő hónaljam de anyutól nem merek vetetni borotvát én meg nem tudom megvenni, hogy lehetne máshogy kicsit eltüntetni? ollóra gondoltam pl 15/l2012. szept. 11. 12:42
1/19 anonim válasza:
Anyu! SZeretnék borovát! Ennyi
2/19 anonim válasza:
Bemégy a DM-be vagy as nagyobb üzletbe, megkeresed hogy hol vannak a borotvák és veszel.
3/19 A kérdező kommentje:
utolsó: gondolom nem olvastad el jobban amit írtam. "én meg nem tudom megvenni" nem tudom hol a dm meg ilyen boltok..
2012. szept. 11. 12:48
4/19 anonim válasza:
De nyugodtan megkurtíthatod ollóval is.
5/19 A kérdező kommentje:
tényleg?
2012. szept. 11. 13:11
6/19 anonim válasza:
Gyakorlatilag bármelyik boltban vehetsz borotvát.
7/19 anonim válasza:
Szerintem ha 15 évesen nem tudsz egyedül boltba menni, akkor még ne akarj ennyire szépitkezni, mert túlságosan gyerek vagy.
Ilyen idösen fontosabb, hogy önállósodj, mint hogy leborotváld a hónaljadat.
8/19 A kérdező kommentje:
nem tudok, nem vagyok ehhez még hozzászokva
2012. szept. 11. 13:19
9/19 anonim válasza:
Iskolára is ezt mondod,hogy nem vagy hozzá szokva? Istenem...legyél önálló egy kicsit
10/19 A kérdező kommentje:
:)
2012. szept. 11. 13:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!