Rákos vagyok? Ujjazás közben a hüvelyem hátsó falán, pont ameddig a középső ujjam felér,éreztem egy nagy kitüremkedést.Mi ez?
Figyelt kérdés
:S Nagyon félek! :S:S:S :((((
(szűz vagyok)
2009. júl. 30. 01:09
1/6 anonim válasza:
Nem kell mindent bebeszélni magadnak,főleg nem betegségeket,mert,akkor általában be is jönnek.Mi nem vagyunk orvosok,menj el anyukáddal nőgyógyászhoz,vagy tesóddal (ha lány) barátnőddel...hogy megnyugodj,és utána nevetni fogsz az egészen.
2/6 anonim válasza:
Igen. És mivel ilyen közel van egy níláshoz, már csak párnapod van hátra.
Nyugi semmi baj...
Amúgy az ott tök természets. Tampont se tettél fel soha?? Nézz meg vmi képet egy női nemi szervről belülröl, meg tapogatozz jobban.... :)
3/6 A kérdező kommentje:
Használok tampont,és tényleg elég nagy a dudor.Szerintem eddig is ott volt,csak nem vettem észre,mivel elég fent van.Félek a nőgyógyásztól...Akkor szerintetek nem komoly?Elmúlhat magától?
2009. júl. 30. 01:37
4/6 anonim válasza:
Nyugi,a nőgyógyász nem esz meg.Én mindig azt hittem,hogy én vagyok az aki,soha nem fog magától elmenni,én vagyok,aki a legjobban fél tőle.
Most mivel kismama vagyok nagyon sokat járok,és hidd el,abszolút nincs okod félni.
5/6 anonim válasza:
sztem az mindnekinek ott van. kicsit érdes. nem, a menzesz ciklusával változik.
6/6 anonim válasza:
Nekem is van olyan kitüremkedésem!!! Nem tudom mi lehet, többször voltam már nődokinál mióta észrevettem, de ő nem mondott rá semmit. Szóval valószínűleg természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!