Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet pajzsmirigy problémától...

Lehet pajzsmirigy problémától ill. pco-tól a sok izzadás? Mivel lehet ezt kiküszöbölni?

Figyelt kérdés

Endokrinológus vagy más belgyógyász illetve hasonló betegségben szenvedők tanácsát, tapasztalatait várom.

26 vagyok, vékony, és 20 fokban isk imelegszem, akkoris ha rövid holmiban vagyok, ha keveset iszom akkoris izzadok, viszont nem bírom a meleget, ha nem izzadok, akkor csak szimplán melegem van és ég a bőröm, de a nagy melegtől fel megy a pultusom is olyan 108-ra, akkoris ha nem mozgok sokat, pedig vékony vagyok, lehet a szívemmel van gond? vagy terheléses szív vizsgálatra kéne mennem?

2012. szept. 10. 17:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A pajzsmirigyed okozHATja, de nem biztos, hogy az okozza. Lehet veseprobléma is pl. Fordulj orvoshoz.
2012. szept. 28. 22:22
 12/12 A kérdező kommentje:

értem, köszönöm, de járok dokihoz, magas a tsh m akkor alulműködésem van ha minden igaz

melegebbet is érzek mint mások, van aki kabátban van és fázik reggel, én meg 13 fokban rövid ujjúban is elviselem, sőt ha felveszek és vékony hosszú ujjú polot akkor már izzadok, szenvedek, ég a bőröm, mintha hőhullámom lenne, pedig vékony vagyok, fiatal vagyok

sőt ha eszem este mondjuk, akkor másnap reggel sokkal éhesebb vagyok, mintha nem ennék, gondolom inzulin szint emelkedéssel reagál a szervezet amitől leesik a cukor

mostanában sokat pisilek, akkoris ha keveset iszom, és mégis izzadok, de nem iszok kávét, se teát, se alkoholt, és mégis hamar megtelik a hólyagom

2012. szept. 28. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!