Ez miért van? Normális?
Figyelt kérdés
Sziasztok. az első mensim június végén jött meg, az utána lévő kettő nagyjából pontosan jött meg. (20 és 25 napra) de most. ugye 11én kellene megjönnie, viszont nekem előtte 1-3 nappal görcsölni szkott a hasam ez megvolt 6-7én. 8án volt egy nagyon minimális barnafolyásom, ami 9én folytatódott. ma meg már szinte semmmi nem volt tehát 2 csepp jó ha volt. most akkor mi van? nemérteem. segítseteek! köszi előre is :D 12L2012. szept. 10. 16:28
1/2 anonim válasza:
ilyen korban még normális ha rendszertelen, majd idővel helyreáll. Nincs mitől félned
2/2 anonim válasza:
Semmi gond nincs. Még csak most kezdett fejlődni a hormonrendszered. Idő kell, míg rendesen beáll a menstruáció.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!