Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen vizsgálatot kérjek az...

Milyen vizsgálatot kérjek az orvosomtól? Van valami olyan gombabetegség, amelyik menses előtt jön csak elő a nemiszerven?

Figyelt kérdés
Menstruáció előtt másfél héttel mindig gombás tüneteim jönnek elő. Orvosnál is voltam, kaptam kezelést a múlt hónapban. Akkor el is múlt, ebbe hónapban viszont kezdődik minden előről. Nem értem.
2009. júl. 29. 21:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Te vizsgálatot nem tudsz kérni, max elmondod amit itt leírtál és az ovos eldönti, hogy milyen irányban vizsgál tovább.
2009. júl. 29. 21:38
 2/3 anonim ***** válasza:

igen, ez ígyvan amit az előttem szóló leírt.

megváltozik a hüvely PHja amint jön a menzesz, ésha hajlamos vagy rá, akkor elszaporodnak ott a bacik.

ezt sokszor a béllel hozzák összefüggésben, hogy már eleve sok az élesztőgombád odabent. diéta, bélflórahelyreállító készítmények, gréfrut mag csepp, ezeket szokták javasolni.

2009. júl. 29. 23:59
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Bár nem nyugtattak meg, szóval továbbra is az orvosaimra vagyok utalva, akik egész nyáron szabiznak. Ez szomorú tény számomra, jelenleg.
2009. júl. 30. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!