Mennyire gyakran keresik meg a bőrgyógyászt nemiszerven kijött elváltozással? Néhány napja észrevettem ott valamit, ami eddig nem volt igazán ott, és tudom hogy elkéne mennem. De ez nem olyan egyszerű.
Szerencsére nagyon picike még. Gyerekkorom óta mindkét hónaaljamon van valami szemölcs szerűség, és most hasonlót vettem ott észre. Meglehet állítani ennek a terjedését krémmel vagy valamivel?
Olyan ciki ilyennel elmenni.
Fiú vagy lány vagy? Mert ha lány, akkor nőgyógyászod is tud segíteni.
Mindenesetre hamar menj orvoshoz, mert ha ez ún. "futószemölcs", akkor könnyel elterjedhet pl. törölköző használata miatt. Ha pedig nemi életet élsz, előbb-utóbb nagyon kellemetlen érzés lesz, utána még cikibb dokihoz menni, szerintem. Sok sikert, és csak bátran! Az orvosok minden nap látnak ilyen, ennél sokkal durvábbat is.
Lány vagyok. Olyan kellemetlen ott nekivetkőzni, szégyenlem hogy ilyen szerencsétlen vagyok szinte mindenkben.
De köszi nektek!!
Szia! Én voltam bőrgyógyászati szakrendelőben gyakorlaton és naponta minimum 4-5 hasonló panasszal biztos vannak (nem túl nagy a település). Úgyhogy emiatt ne izgulj, mert nem ritka a problémád és nem is fognak rád egyáltalán furcsán nézni.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!