MIt tegyek, ha a fogamzásgátló nem mulasztotta el a pattanásaimat?
A fogamzásgátló a fogamzást gátolja, ahogy a nevében is benne van. Ha pattanástalanító lenne, akkor az lenne a neve...
Talán menj el bőrgyógyászhoz.
Van olyan, ami jó a pattanásokra...
Ki írta fel és mit szedsz? Mert nem mindegy. Én is szedtem annak idején, bérgyógyász írta fel, a nevére most nem emlékszek hirtelen.
Én olyat szedtem régen, aminek egy mellékhatása volt a fogamzásgátlás, eredetileg pattanásokra való volt.
A mai gyógyszerek nem károsak (remélem, bár sose lehet tudni), ha valaki kamasz korában nagyon pattanásos, pl nekem a hátam, mellkasom, karom, arcom tele volt, nagyokkal, akkor lehet szedni szerintem pár évvel azelőtt, mielőtt elkezdene nemi életet élni.
A fogamzásgátlás volt a fő cél, de elvileg a pattanások ellen is jónak kéne lennie...
Lindynettét szedek
"de elvileg a pattanások ellen is jónak kellene lennie"
Nem kellene neki, csak lehet. A menstruációs görcsöket is sokaknak enyhíti, de nem mindenkinek.
Ez egy esetleges hatás, amit vagy tapasztalsz, vagy nem.
Elsősorban nem arra való, hogy eltüntesse a pattanásokat.
Akkor egy olyanra kell váltanod, ami kifejezetten jó a pattanásokra is.
Bár lehet, hogy a 3 hónap még kevés, ezt nem tudom.
beszéld meg az orvosoddal, mikor legközelebb mész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!