Yasminelle abbahagyása után hízás?
Figyelt kérdés
Fél évig szedtem,a szedés alatt sokat ment a hasam,rengeteget fogytam,később kiderült nem jó fog. gátlót írt fel az orvosom,nem bírta a szervezetem. Most lesz 6 hónapja hogy nem szedem és híztam 3-4 kg-ot,ami tudom hogy nem sok,de mivel vékony vagyok meglátszik rajtam és érzem a változást. Lehetséges hogy a fogamzásgátló tabletta abbahagyása miatt van ez?2012. szept. 6. 22:20
1/1 anonim válasza:
Szerintem igen. Ha ennyire látványosan kikezdte a szervezeted a bogyó, akkor nem csoda.
De az is lehet, hogy mozgáshiány miatt, nem tudom, suliba jársz-e (tesióra) vagy sportolsz-e valamit, a nyáron az ember kicsit ellustul, ez is benne lehet a dologban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!