Ez normális? Vagy valami bajom van?
Figyelt kérdés
16/L vagyok, és nagyon idegesítenek a melleim. Kicsik, 70/B melltartót hordok, de lehet nem is lenne rá szükségem, csak elég kellemetlen lenne anélkül jönni suliba...11 éves koromban kezdett nőni és veszett lassan halad, lehet, hogy pár éve már nem is nő, ezt sajna nem tudom megállapítani. Oldalról egész kerek, középen viszont semmi, lapos, nuku dekoltázs. Anyukámnak is kis melle van, de azért nem ILYEN. Ez így normális, meg fog nőni rendesen? Piszkálódó kommentek kíméljenek.2012. szept. 9. 15:18
11/13 anonim válasza:
Utolsó kommentelô igen is nekem leszorította és gátota a növekedést, ezért mikor észrevettem hogy nem nô akkor letettem é topot használtam és megint keztek fejlôdni
12/13 anonim válasza:
Ne mondj már ilyen butaságot, picilány! Lehet, hogy épp akkor szőkére volt festve a hajad, és miután barnára festetted, nőni kezdett... Bármi véletlen dolog történhetett. Ha nem változtatsz melltartót, akkor is nőni kezdett volna. Nincs bajom vele, hogy Te így gondolod, csak amikor már terjeszted, mint (ál)tudományos tényt, akkor kezdenek bajok lenni. Mutass már erre valami oldalt, ahol _orvos_ írja ezt!
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat! :) Lehet megpróbálok picit hízni. Ja és 9-11 12:42-es válaszoló: igen, ez valóban megnyugtatott kicsit. :)
2012. szept. 14. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!