Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Két kérdés: Mitől késhet a...

Két kérdés: Mitől késhet a menstruáció? Terhesség előjelei?

Figyelt kérdés

Heló!

Egy fiatal lány vagyok, ezért tapasztaltabb nők segítségét szeretném kérni. Két kérdésem lenne:

1. Mitől késhet a menstruáció?

( Én 2,5 éve menstruálok, eddig 25-28 napra jött meg, most viszont 29. napon járok, és még mindig semmi. ) Okozhatja ezt stressz, vagy esetleg a rendszertelen táplálkozás? Vagy micsoda? Egyébkánt folyásom van sűrű fehéres.

2. Lehet ez terhesség előjele? nagyon megvagyunk ijedve a barátommal, de valószínűleg alaptalanul. Soha sem feküdtünk le, nemrég elégítettem ki szájjal, ő pedig az ujjait használta hogy nekem örömet szerezzen. Mivel én mindent "megsemmisítettem" (lenyeléssel) szinte kizárt hogy valahogy mégis belém kerüljön valami. Nagyon lehetetlen..de azért meg van rá az esély? Nagyon félünk, kérem segítsenek!

köszönettel egy kétségbeesett fiatal pár

2012. szept. 5. 20:31
 1/5 anonim ***** válasza:

1. Szinte bármitől. Már önmagában az is lehet ok, hogy fiatal vagy (az első években előfordulhat kimaradás). De lehet stressz, betegség, fogyókúra, de persze betegség miatt is.

2. Így nem lehetsz terhes.

2012. szept. 5. 20:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha ilyen fiatal vagy, hogy nem tudod, hogy hogy lesz a gyerek, inkább olvasgass biológia könyvet, vagy beszélgess a szüleiddel a szaporodásról. Javaslom, hogy kezd a méheknél, mert kb az a szinted...
2012. szept. 5. 21:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Egyetértek a 2. válaszolóval! Addig ne kezdj semmilyen szexuális tevékenységbe, amíg nem tudsz mindent arról, hogy hogyan lehetsz terhes!!! Előbb tájékozódni kell, és utána cselekedni, nem pedig fordítva.
2012. szept. 6. 06:28
 4/5 anonim ***** válasza:
szsex és pasizás helyet inkább a biológia könyvet nyitogasd,mert aki ilyeneket kérdez,hogy szex nélkül lehet-e terhes,az elég nagy tájékozatlanságra utal
2012. szept. 6. 07:24
 5/5 A kérdező kommentje:
nem vagyok ennyire felvilágosulatlan, mint amilyennek tűnök. Igazából én is tudom hogy így szinte 0 az esélye, csak tényleg tudni szeretném hogy ahogy leírtam teljesen biztos-e hogy nem került belém semmi olyan dolog, még akkor sem ha a számba volt a keze utána pedig a hüvelyemben.
2012. szept. 6. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!