Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez igy oké? Vagy baj van?

Ez igy oké? Vagy baj van?

Figyelt kérdés
Kb a peteérésem után pár nappal, véreztem picit. Nem foglalkoztam vele. Elég durván görcsöltem is, nem használt a no-spa algopyrin kombináció sem. Aztán megjött, iszonyatosan véreztem. Már nincs meg, de eléggé görcsölök még.

2012. szept. 4. 22:04
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez így nem normális. Menj el orvoshoz, mert lehet felfáztál és gyulladásod van.
2012. szept. 4. 22:15
 2/4 A kérdező kommentje:
Áu, köszönőm!
2012. szept. 4. 22:54
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem kérdés, keresd fel a nőgyógyászodat. Nem lehet, hogy volt egy kisebb vetélésed ( a kisebbet úgy értem, hogy nagyon korai terhesség volt, amiről nem is tudhattál még)??

1x nekem is volt nagyon erős vérzésem, két hetet késett, majd megjött, 2 óránként cserélgettem a super méretű tampont v. 3napon át, de nálam az volt a legfurcsább, hogy egyáltalán nem fájt a hasam, pedig szoktam görcsölni. A nőgyógyász semmi problémát nem talált. Be is tudtam a dolgot lelki oknak, mert előtte 2 hónapja történt valami, ami szörnyen megviselt. Nálad szerintem valami szervi ok van, mivel görcsölsz. Nyomás a doki!!! Majd légyszí írd ki mi volt!! Köszi!

2012. szept. 5. 02:25
 4/4 A kérdező kommentje:

A vetélésre én is gondoltam, mert elvileg párommal, ugy gondoltuk, hogy teherbeestem... De nem :(

Rendben, majd megirom :)

2012. szept. 5. 07:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!