Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mikor jön meg a menzeszem?

Mikor jön meg a menzeszem?

Figyelt kérdés
Másfél hete kezdtem el először észlelni, hogy a bugyimban a fehér folyás kezd sötétsárga lenni, de nem szagos. Még nem menstruálok, 12 éves vagyok. Azt tudom, hogy ez valószínűleg a menstruáció kezdetét jelzi ami hamarosan megjön. Viszont ma délután vettem észre, hogy már barna ez a folyás. Arra lennék kíváncsi, hogy kb. mikor fog megjönni az első menzesz, mert mint mondtam először másfél-két hete észleltem először, most pedig már barna. Kb mikor jön meg? Nagyon félek. Fontos! Előre is köszi. :))

2012. szept. 5. 13:53
 1/6 anonim válasza:
Semmi ok az aggodalomra,nekem 11 éves koromban jött meg először.Ugyan így voltam,mint Te!Hamarosan várható az első rendes vérzés és utána helyre áll minden hónapban.Csak ne stresszelj rajta.
2012. szept. 5. 14:01
 2/6 anonim válasza:
Hátt...ha barna folyáásod van akkhamarosan lehet pár nap pár hét maximum egy hónap ...
2012. szept. 5. 14:01
 3/6 anonim válasza:
HÁt.... nem lehet megjósolni de egyet értek max. egy hónap és nagylányleszel mert ez neked ennyrie fontos !!!
2012. szept. 5. 14:12
 4/6 anonim ***** válasza:

Ne izgulj kicsi lány, ez így normális.

Lehet, hogy 1-2 hónap múlva megjön, de az is elképzelhető, hogy csak 1 év múlva. Vigyél magaddal betétet, esetleg váltás bugyit, hogy ne érjen meglepetés.

Hamarosan "nagylány" leszel. Anyuddal nem tudsz erről beszélgetni?

2012. szept. 5. 14:21
 5/6 anonim ***** válasza:
39%
Hamarosan menstruálni fogsz, de azt nem lehet tudni pontosan, hogy mikor. Viszont 16 éves korodig nem is kell aggódnod, hogy nem menstruálsz.
2012. szept. 5. 14:46
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, nagyon sokat segítettetek. :) Persze, anyummal azonnal beszélek most, csak egy kicsit félek.
2012. szept. 5. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!