Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet abból valami "baj" hogy...

Lehet abból valami "baj" hogy 3hetente jön meg a menzeszem?

Figyelt kérdés
2.hónapja 23-24.napra jön meg.Szedek fogamzásgátlót,előtte soha nem volt ilyen még.26éves vagyok,van egy 2éves fiam.Lehet valami következménye hogy 3hétre jön meg?Lehet hülyeséget kérdezek,de igy hogy 3hetente jön meg,nincs nagyobb esélye ugye hogy teherbe essek?Hiszen szedem a gyógyszert.Vagy lehetséges igy is?
2012. aug. 30. 21:03
 1/9 anonim ***** válasza:
A tablettának 28 napos ciklust kell beállítania. Olyan előfordulhat, hogy a szünetben 1 nappal korábban/később jön meg, de ha nem szünetben jön meg, az nem normális!
2012. aug. 30. 21:05
 2/9 anonim ***** válasza:
Akartam írni, hogy tankönyvbe illő ciklusod van, de nem írom, mert ezt a tabletta csinálja. Mégis mi a nem normális? Nekem a 25-26. napon jön meg. Ez egy mesterséges 28 napos ciklus.
2012. aug. 30. 21:07
 3/9 anonim ***** válasza:

Nah de most tegyük már rendbe.

A tabletta 28 napos ciklust csinál (21 nap szedés, 7 nap szünet, összesen 28).

Ha mindig a szünet azonos napján jön meg, akkor jó, az a normális. Pl. mindig a szünet 3. napján.

De az nem normális, ha a két vérzés között van 23 nap, mivel akkor a szedés közben jön meg.

(Pl. egyik hónapban megjön a szünet 3. napján, a szünetből még van 4 nap, így ha a 23. napon jön meg, az még a tabiszedés 19. napján jönne meg)

2012. aug. 30. 21:11
 4/9 A kérdező kommentje:

akkor már most nem tudom hogy van....

Azt tudom,hogy nekem mindig 30napra jött meg,kivéve ez a 2hónap.És nekem akkor szokott megjönni,mikor még a 7napos gyógyszermentes nap van,a 4.5.napon.

2012. aug. 30. 21:48
 5/9 anonim ***** válasza:

De nem jöhetett meg 30 napra, mert akkor egy idő után a vérzés nem a szünetben lett volna! Hát számolj utána...

Ha a szünetben jön meg, és nem az első nap, akkor jó.

2012. aug. 30. 21:51
 6/9 A kérdező kommentje:
mindig a szünetben jön meg a 4.5.napon.Akkor lehet be kellesz iktatnom egy utat a nőgyógyászomhoz... :S
2012. aug. 30. 22:08
 7/9 anonim ***** válasza:

De minek? Komolyan nem értem, hogy mi a problémád.

Mindig a szünet 4-5. napján jön meg.

Azaz pontosan 28 napos a ciklusod, ahogy a tabletta mellett lennie kell.

Nincs ezzel semmi probléma, így kell lennie.

2012. aug. 30. 22:15
 8/9 A kérdező kommentje:

jajj félreolvastam,már fáradt vagyok bocsi :S

"Ha a szünetben jön meg, és nem az első nap, akkor jó."Ehelyett olvastam azt hogy ha igy van,akkor nem jó....

Köszi,akkor megnyugodtam :)

2012. aug. 30. 22:25
 9/9 anonim ***** válasza:
43%
Had legyen már egy kérdésem: miért nem olvastad el a betegtájékoztatót? Ott pontosan le van írva minden.
2012. aug. 30. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!