Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Meg kellene mondanom a nőgyógy...

Meg kellene mondanom a nőgyógyásznak, hogy szűz vagyok 19 éves létemre?

Figyelt kérdés
Általános vizsgálatra kell menjek, mert nagyon komoly gyomorpanaszaim vannak, és minden szakorvoshoz elküldtek jóformán. Magánrendelésre megyek, fiatal lányhoz, anyum egyik ismerőse... És még egy kérdés...szerintetek felkerül a jelentésre, hogy szűz vagyok?

2012. szept. 5. 09:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nagyon jól teszed, hogy megfontolt vagy és nem veszítetted el a szüzességedet az első disco után.

Csak azt nem értem, hogy anyud elött miért kell ezt titkolnod????

2012. szept. 5. 13:35
 12/18 A kérdező kommentje:

Anyum azt hiszi, már rég túl vagyok a dolgon. Sose beszéltünk ilyesmiről, még kis kamaszként se, ezek tabutémák voltak. Anyám nem szeret nőügyekről beszélgetni. Egyszer 10 évesen megkérdeztem tőle, hogy mi az a menstruáció, és annyira zavartan magyarázott valamit, hogy az ég világon semmit nem értettem belőle, csak egy aha mellett bevonultam a szobámba. Azt hittem nem fontos dolog, hogy valami lényegtelen... hát nagy pofára esés volt az első vérzésem... :-( és persze akkor se ültetett le anyám, hogy megbeszéljük. Mindenre magamnak kellett rájönnöm, és ez nagyon megviselt engem kis tiniként. Hát ezért nem is akarom, hogy kiderüljön.

Anya azóta hazajött, kérdezte, kaptam-e papírt, de nem mertem neki megmutatni... ráadásul fehér folyásom is van... nem komoly, a doki szerint csak felborult a hüvelyflórám, és nincs szaga, még nem is kellemetlen...ezért nem vettem észre, mert azt hittem, hogy ez a normális hüvelyváladékozás...

2012. szept. 5. 13:54
 13/18 A kérdező kommentje:
De szerintem is jól jártam a női nőgyógyásszal. És gondos is szerintem. Végigkérdezte a gyomorpanaszaimat is, mikortól, mettől hány méter... mindent-mindent. És vagy ötször elmondta, hogy az első együttlét után feltétlenül keressem fel újra.
2012. szept. 5. 13:56
 14/18 A kérdező kommentje:
És az, hogy nem feküdtem le még senkivel...sajnos vagy nem sajnos, nem a külsőm miatt van. Szép lány vagyok... de szerintem ez nem is a külsőn múlik, már ha csak magamból indulok ki, hanem a társas kapcsolatokra való képességeken... Nem vagyok antiszociális, még mielőtt kérdeznétek, vannak barátaim, eljárogatok mindenfelé, csak egyszerűen az intim közelség még senkivel nem tudott kialakulni. Kicsit esetlen vagyok az intimitás terén.
2012. szept. 5. 13:59
 15/18 anonim ***** válasza:
Akkor én most szorongjak, mert 16 éve a válásom óta nincs nemi életem. A nőgyógyászom azt mondta viccesen ez a legjobb fogamzásgátlás. Ja és majdnem ötven vagyok.
2012. szept. 5. 22:55
 16/18 A kérdező kommentje:
Nem is próbáltál ismerkedni? 16 év hosszú idő.
2012. szept. 7. 07:22
 17/18 anonim ***** válasza:
Dehogy szorongjál!
2012. szept. 7. 09:49
 18/18 A kérdező kommentje:

Én nem szorongok és nem stresszelek azon, hogy nincs egyelőre nemi életem. Egyszerűen egyelőre nem hiányzik, vannak más egyéb elfoglaltságaim, amiben ugyanúgy örömet tudok lelni. Majd itt lesz az ideje annak is, hogyha készen állok rá. Lehet, még picit érnem kell.

Viszont hogy te 16 éve elváltál...gondolom, rosszul érintett a válás, sokáig nem akartál nyitni senki felé se, és ebben az állapotban ragadtál. Jól gondolom?

2012. szept. 7. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!