Nagy bajra utalhat ha mentruációkor nagyobb darab, alvatt vér is távozik a szervezetemből?
Nekem nagyjából mindig ez van.Azt jelenti, hogy nagyobb darabokban válik le a méh nyálkahártálya és nem elfolyósodik.
Semmi bajt nem jelent.
Kivéve, ha esetleg terhes voltál gyaníthatóan.
Köszönöm szépen a válaszokat! Orvoshoz fordulok!
Voltak terhességre utaló jelek, de ugyanugy megjött, mint máskor. És a teszt is negatív lett. A tünetek azóta megszüntek. De védekezünk is!
Köszönöm a válaszodat! Fájdalmam nincs, vagyis nem erősebb, mint általában menszesz alatt. Semmi szokatlan dolgot nem tapasztalok.
Tényleg lehetséges, hogy terhes voltam??
Ugy 2 hétig nagyon fájt a mellem, főleg a bimbók. Szúrt az oldalam. És az elöző menstruációmkor csak pár csepp vér távozott. De ezek elmúltak és következő hónapban rendesen megjött.
Mitől lehet ez? Esetleg a fogyókúrám közrejátszhat ebben? Az elmúlt 4-5 hónapban 20 kilót fogytam, de teljesen egészségesen étkezem és sétálok, tornázok. Jól érzem magam, nem éhezek.
Azért menjek el orvoshoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!