16/L mi "folyik" itt? Meg fog jönni vagy csak most távozott a szervezetemből amit megsérthettem 2 napja?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok ,lány még nem jött meg a menzeszem,már korábban is írtam itt erről.5 napja barna folyásom van nagyon minimális !! 2 napja egy kicsit erőteljesebben elégítettem ki magam,és rögtön utánna 1-2 csepp vér is távozott aztán már nem volt semmi baj.ma pedig a barna folyás mellett egy kis vér is volt.ez most akkor mi?meg fog jönni vagy csak most távozott a szervezetemből amit megsérthettem 2 napja? szerintetek?
köszi a válaszokat :/ :)
2009. máj. 13. 20:31
1/3 anonim válasza:
Szerintem már meg fog jönni, de ami akkor jött mikor csináltad az a szűzhártya átszakítása miatt
2/3 anonim válasza:
Valószínűleg meg fog jönni. Annak szokott a barnás folyás az előjele lenni.Ami két napja történt,az nem lehet oka,akkor az folyamatosan vérzett volna nagy valószínűség szerint.
3/3 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)
csak számomra már annyira hihetetlen ,hogy megjöjjön
várok még 1 kicsit (1 2 hetet)és aztán ha nem lesz semmi elmegyek nőgyógyászhoz
2009. máj. 13. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!