Mi lehet a bajom? (hasmenés, fájdalom)
a hónap elején 2 hétig hasmenésem volt, aztán az orvos sumetrolim-ot írt fel, amit végig szedtem, de ma (az utolsó szem apján) megint hasmenésem volt és jobb oldalt, középen fáj a hasam, de csak akkor, ha megnyomom, vagy nyújtózom...
lehet ez stressz? vagy vmi fertőzés? esetleg az h rossz pozícióba aludtam egész éjjel (hason és nagyon magas a párnám) volt már ilyen vkinek?
a héten nem tudok orvoshoz menni, mert ma költözöm be a kollégiumba... mit tegyek?
előre is köszönöm a válaszokat!
lehet a sterssz is igen én tökéletes példa vagyok erre, anno mikor érettségiztem kb. az egész alatt hasmenésem volt gondolhatod...
a másik meg nemrég derült ki, hogy laktózérzékeny vagyok szóval mire rájöttünk, hogy mitől megy már hetek óta..... azóta csak laktózmentes tejet iszom és semmibajom tehát gondolhatsz erre is, de azért menj majd orvoshoz tudod biztosat csak ő mondhat mert nemtdom a fájdalmad normális e bár szerintme az mert pl mikor megvan fázva ember köhög akkor is érzed, hogy fáj a tüdőt"
esetleg szedhetnéd a Normaflore-t is az helyre állítja a bélflórát így az antibiotikum után ami ugye kinyírja..
még valami próbálj meg diétásan étkezni keksz, tea meg ami ilyenkor kell.... az h h aludtál semmit nem befolyásol ez biztos, jobbulást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!