Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mi lehet a problémám?

Mi lehet a problémám?

Figyelt kérdés

Pár napja kezdődött. Folyamatosan, elég enyhén fáj a gyomrom és rémes ízt érzek a számban. Arra gondoltam, hogy egy biztos gyomorsav túltengés. De emellett néha rémes a közérzetem és ez még hányingerrel is párosul, de ha eszek elmúlik, majd újból elkezdődik. A másik gond a széklet ürítéssel van. Azt tudni kell rólam, hogy egész életemben problémáim voltak ezzel, mert gyakran van székrekedésem. Mostanában viszont minden reggel hasmenésem van, de ez se nagy mennyiség. Ráadásul néha az alhasamban is érzek valami hasogatást.

Nem dohányzom, nem iszok és a kávét is utálom. Max. a stresszel lehet probléma, mert az elmúlt időszak elég nehéz volt/van nekem, de ez ebben a kérdés körben nem is fontos. Szóval valaki el tudná mondani hogy mi ez tulajdonképpen meg hogy lehetne kezelni. Inkább kihagynám az orvoshoz való mászkálást. Kösz előre is!

2012. júl. 15. 10:29
 1/3 anonim ***** válasza:
gyomorideg! Ha lenyugszol elmúlik. Én is elég nehéz időszakon vagyok túl és ilyesmik voltak a tüneteim. Tegnap el kellett altatni a kutyusom ami 10 év alatt igencsak hozzám nőtt a sírást visszafojtva küszködtem ami mellé hányinger társult.
2012. júl. 15. 10:36
 2/3 anonim ***** válasza:

pedig kéne orvos

ha pedig nő vagy, akkor csinálj egy terhességi tesztet!

2012. júl. 15. 10:37
 3/3 A kérdező kommentje:

Terhesség miatt nem aggódok, mert olyan helyzetbe még nem kerültem pasival, hogy emiatt fájjon a fejem XD De egyébként jogos. (19/L)

Nem hiszem hogy gyomorideg lenne, mert akkor az étvágyammal is probléma lenne. De avval igazából nincs, sőt folyamatosan eszek, mert akkor egy időre elmúlnak a tünetek. De ebben a pillanatban is, hogy írom, fáj a gyomrom, érzem az ízt a számban és émelygek. Szerintem még is beiktatok egy házi orvost, amint lesz rá időm!

2012. júl. 15. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!