Szerintetek még ne?
Figyelt kérdés
Most fog másodszor megjönni és a betétet már most nagyon utálom... szerintetek még túl korán van ahhoz hogy kipróbáljam a tampont vagy nem? Milyen tamponnal kezdjem?? Nagyon rossz érzés feltenni? Attól félek h valamit elrontok vagy hogy nem tudom majd kivenni...(lécci hülye válaszokat ne.! )2012. szept. 1. 20:17
11/12 anonim válasza:
Én még nem használnék tampont egyenlőre.
12/12 anonim válasza:
Mindigis utálni fogod a betétet is meg a tampont is, ez nem szeretet kérdése. De 14 évesen a helyedben nem tolnám fel a tmapont. (Nőgyógyászomnak is ez a véleménye.)
Egyébként, ha mégis kipróbálod, szerintem is inkább kicsivel próbálkozz, a papírjára is az van írva, hogy mindig a lehető legkissebbet használd, sokáig nem maradhat fenn ugyanaz a tampon. Fent maradni meg nem tud, ezért van ott a madzag. ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!