Fél éve nem jött meg a menstruációm, terhesség kizárva. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
Régebben is voltak két-három hónapos kihagyások, el is mentem dokihoz, azt mondta, a stressztől és a hirtelen hízástól. Ám a hirtelen hízást kizárnám, ugyan 96 kg vagyok, de már egy éve, azóta nem híztam. A stressz lehetséges, érettségiztem, meghalt a nagymamám és az apukám, ez mind-mind stresszel járt... Azonban félek, hogy esetleg komolyabb ügy állhat a háttérben. Jövő héten megyek dokihoz, de előtte is kíváncsi lennék a véleményetekre. (A kérdésre, hogy eddig miért nem mentem 1., mert eddig mindig ugyanazt mondta, és azzal nem sokra mentem 2., mert külföldön voltam egész nyáron). Előre is köszi!2012. aug. 31. 16:34
1/4 anonim válasza:
hormonális gond lehet a háttérben, ennek tudható be a hízás is
háziorvos vagy nőgyógyász, endokrinológushoz beutaló, hormonlabor
kezdd el a kivizsgálást, amint tudod, mert hosszadalmas lesz az endokrinológushoz bejutni
2/4 anonim válasza:
Hát ne ahhoz a dokihoz menj, akinél először voltál.
Azért 2-3 hónapos kihagyás nem normális. Kicsit sem. Fél év meg főleg nem.
Hormonproblémád van, de hogy pontosan milyen, azt ennyiből nem lehet eldönteni.
Minenesetre vizsgáltasd ki magad rendesen, ne engedd, hogy csak fogamzásgátlót sózzon rá.
4/4 anonim válasza:
Menj másik orvoshoz, viszont a 96-kg val valamit kezdened kellene, mert az nagyon sok problémához fog vezetni..főleg ha még ilyen fiatal vagy hogy érettségi. Valami ok miatt nem volt peteérésed ez hormonális dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!