Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A menstruációm majd csak egy...

A menstruációm majd csak egy hét mulva kell hogy megjöjjön de már napok óta pecsételő vérzésem van. Máskor soha sem volt ilyen. Miért van ez? Történt már valakivel hasonló? (Terhesség kizárva)

Figyelt kérdés
2012. ápr. 15. 00:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem majdnem mindig ilyen, de van amikor normálisan jön meg. Hormonális dolog.
2012. ápr. 15. 00:57
 2/7 A kérdező kommentje:
Ja és a barátom valamelyik nap kicsit durvábban ujjazot meg, lehet hogy megsértett ott bent valamit és attól van vérzés, na de napokig? Ha nem múlik el mindenképpen elmegyek nődokihoz, csak kiváncsi vagyok a véleményekre és tapasztalatokra.
2012. ápr. 15. 01:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Attól nem lehet napokig. Ez valami más. Doki majd segít. :)
2012. ápr. 15. 08:38
 4/7 anonim ***** válasza:
peteérés?
2012. ápr. 15. 09:33
 5/7 A kérdező kommentje:
Peteéréskor soha nem szoktam vérezni.
2012. ápr. 15. 12:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia! 27 eves vagyok, es nagyon megilyedtem amikor fel eve elkezdodott a pecsetelo verzes felidoben. marmint peteereskor. Aztan felvilagositottak, hogy ez normalis. marmint ha csak egy- ket napig tart.
2012. máj. 7. 23:48
 7/7 A kérdező kommentje:
Nekem nem éppen félidő közben volt, na de mindegy...Mostmár elmúlt.
2012. máj. 8. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!