Én 14 éves leszek lassan, és a menstruációm, már egyszer még januárban megjött, én már alig várom hogy megjöjjön, de még nem jött meg Tudnátok tanácsod adni hogy kábé, mikorra várható?
Figyelt kérdés
#menstruáció #neszesz
2012. aug. 31. 10:42
11/14 anonim válasza:
Kedves 7/10 te meg azt honna tudod hogy zokkenomentes lesz?? es jobb ha kellemes meglepetesben reszesul a kedves valaszolol,minthogy itt felbiztatjuk hogy nagyon jo lessz majd ,meg szuperul fogja erezni magat. Ilyenkor a test valtozik es igen,mindenki megerzi valamilyen modon. Hol enyhebb hol durvabb formaban. Kedves Kerdezo neked meg kitartast!
12/14 anonim válasza:
A 7. válaszoló vagyok. Én nem mondtam, hogy kellemes lesz, de azt sem lehet tudni, hogy rossz lesz a Kérdezőnek, hiszen senki nem rendelkezik látnoki képességekkel. Mindenkinek másképp működik a szervezete. A Kérdező majd megtapasztalja, hogy hogyan viseli a menstruációt. Attól, hogy sokakat megvisel, vannak olyanok, akiknek meg sem kottyan. Majd a Kérdező meglátja, hogy milyen lesz.
13/14 anonim válasza:
Igy van. De azert nem lehet kizarni ezt a lehetoseget sem.
14/14 anonim válasza:
Megint a 7. vagyok. Kizárni nem lehet, hogy rossz lesz, de nem is lehet biztosra mondani egyiket sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!