Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Jesszusom! Pont táncversenyre...

Jesszusom! Pont táncversenyre várható a menstruációm! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem hiszem el! Néztem a naptáramat és ez a 4. hét az előző menzeszem óta, vagyis lassan meg kell jönnie. A 28. nap PONT a versenyre esik és nagyon félek, hogy pont a versenyemre fog megjönni! Az még hagyján, csak én úgy nem tudok táncolni, mert nem bírja a szervezetem a tampont! Betéttel meg nagyon nehéz! Segítsetek, hogyan késleltessem jövő hétre? Nagyon fontos lenne tényleg, segítsetek. Gondolj bele te mit éreznél. Itt állok tanácstalanul, anyukám dolgozik és nem tudok vele beszélni, csak hétvégén... 15/L :(
2010. ápr. 7. 19:32
 1/4 anonim ***** válasza:
igyál rengeteg citromlevet és C vitamint
2010. ápr. 7. 19:36
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Ajánlanék figyelmedbe egy jó megoldást amihez se tampon se betét nem szükséges. Nappal is használhatod, vízbe is úszás közben és csak egyszer kell megvenni és nm is drága. Én nagyon szeretem még a hasi görcsök is elmúlnak. Sokkal jobb mint a tampon. Ha érdekel jelezd és küldök több infót.

2010. ápr. 8. 07:58
 3/4 anonim ***** válasza:
www.avivamodszer.hu
2010. ápr. 8. 19:55
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha görcsizel, akkor a doki tud adni görcsoldó injekciót verseny előtt. Ha a gyógyszer esetleg nem szokott nagyon használni, mint pl.: nekem.

Egyébként betét dupla bugyival... tudom, hogy gáz én is sportoltam nagyon sokáig. Sajnos kitolni csak hormonnal lehet biztosan.

2010. ápr. 9. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!